John Wick hayranlarına Keanu Reeves müjdesi

Yeni dizi yolda

440 milyon dolarlık hasılatıyla John Wick 4, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 94 gibi yüksek bir puana sahip (Lionsgate)

Keanu Reeves'in John Wick serisiyle işi henüz bitmedi... Meşhur serinin yıldızı, John Wick: Under The High Table adındaki devam dizisinin yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Gelecek ay 60 yaşına basacak aksiyon yıldızı, John Wick 4'ün (John Wick: Chapter 4) kaldığı yerden devam edecek projede yönetmen Chad Stahelski'yle yeniden bir araya gelecek.

Serinin yönetmeni Stahelski de projede

Deadline'a konuşan bir kaynağa göre "Stahelski, rekabetçi bir ortamda şekillenmekte olan projeyle yakından ilgileniyor".

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Resmi açıklamaya göre Under The High Table, "yeniyle eskiyi birleştirmeyi ve Wick evrenini yeni bir çağa taşımayı" vaat ediyor.

Amerikalı aktör Jeff Bridges'in başrolde olduğu drama dizisi The Old Man'in ortak yaratıcısı Robert Levine, yeni diziyi kaleme aldı. Levine, ayrıca dizi sorumlusu olarak görev yapacak.

Reeves, 2014-2023'te her biri bir öncekinden daha iyi eleştiriler alan 4 John Wick filminde rol almıştı. Popüler aksiyon serisi, küresel gişede toplam 1 milyar dolar hasılat elde etmişti.

Ünlü oyuncu, Len Wiseman'ın yönettiği ve Shay Hatten'in senaryosunu kaleme aldığı Ballerina'da meşhur karakteri bir kez daha canlandıracak.

Serinin üçüncü ve 4. yapımları arasında geçen Ballerina'da Reeves'e Ana de Armas, Ian McShane, Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Norman Reedus ve Catalina Sandino Moreno eşlik edecek.

Ballerina 6 Haziran 2025'te gösterime girecek. 


Independent Türkçe, Daily Mail, Variety, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU