Trump'ın gelini, Kamala Harris'i Balenciaga çöp torbasına benzetti

Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'nin eş başkanı, Harris'i 1790 dolara satılan Balenciaga "Çöp Poşeti"ne benzetti

Eski ABD Başkanı'nın oğlu Eric'le evli olan Lara Trump, Hannity programında Kamala Harris'i bir tasarımcının elinden çıkmış "çöp torbası"na benzetti (Fox News)

Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'nin eş başkanı ve Donald Trump'ın gelini Lara Trump, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i lüks bir "çöp torbasına" benzetti.

Lara Trump pazartesi gecesi Fox News'in Hannity programında yaptığı açıklamada "ana akım medyanın tarihi yeniden yazmaya çalıştığını" söyledi.

Eski Kaliforniya Başsavcısı, Senatör ve Başkan Yardımcısı için "Kamala Harris'i nasıl desteklemeye çalıştıklarını ve onu Amerikan halkına gerçekten harika bir siyasi figür olarak pazarladıklarını görmek inanılmaz" dedi.
 

Kamala Harris

Kamala Harris, Maryland'deki Andrews Hava Kuvvetleri Üssü'nde Air Force Two'ya binmek üzere (AP)​​​​​​​


Eski ABD Başkanı'nın gelini sözlerine şöyle devam etti:

Bu bana çok ünlü bir tasarımcının tasarladığı bir poşeti hatırlatıyor. Bu birkaç yıl önceydi. Kelimenin tam anlamıyla bir çöp torbasıydı ama insanların gerçekten satın alacağını düşünerek bu şeyi 2 bin dolara sattılar. Kamala Harris için de benzer bir durum söz konusu.

Trump'ın gelini, Balenciaga'nın "Çöp Poşeti"ne atıfta bulunuyor gibiydi. 1790 dolardan satılan çanta, lüks markanın 2022 kış koleksiyonunda yer almıştı. Açıklamada açıkça "Çöp Poşeti, bir çöp torbasından esinlenilmiştir" denmişti.
 


Balenciaga'nın kreatif direktörü Demna, Mart 2022'de Women's Wear Daily'ye şunları söylemişti:

Dünyanın en pahalı çöp torbasını yapma fırsatını kaçıramazdım, çünkü bir moda skandalını kim sevmez ki?

Trump, "ABD Senatosu'nun en liberal, en radikal üyesi seçildi. Bunu Amerikan halkına yüksek sesle ve net bir şekilde söylemeliyiz" dedi.

O [Başkan Joe Biden'dan] bile daha tehlikeli olabilir.

Joe Biden'ın boş bir kap olduğunu ve onu gerektiği gibi oradan oraya götürdüklerini ve manipüle ettiklerini biliyoruz.

Halka aslında bu ülke için harika şeyler yapabileceğini göstermiş bir adayımız olduğunu hatırlatmalıyız. Onun adı Donald Trump. Kamala Harris tam bir felaket olur ve gelecek 99 gün boyunca görevimiz bu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU