Korku klasiğinin öncesini anlatacak: Yeni filmden ilk kare geldi

Başrolde üç Emmy ödüllü oyuncu var

Apartment 7A, 27 Eylül'de Paramount+'ta gösterime girecek (Paramount+)

Başrolünde Julia Garner'ın yer aldığı ve merakla beklenen Apartment 7A filminden ilk görüntüler geldi.

Roman Polanski'nin 1968 yapımı korku klasiği Rosemary'nin Bebeği'nin (Rosemary's Baby) öncesini anlatan film, 1965 New York'unda geçiyor ve Mia Farrow'un canlandırdığı Rosemary karakteri taşınmadan önce, kötü şöhretli binada neler yaşandığını konu alıyor.

Şöhret peşinde genç bir dansçı rolünde

Ozark'ın üç Emmy ödüllü yıldızı Julia Garner, etrafında rahatsız edici olaylar yaşanmaya başlayan, şöhretin eşiğindeki hırslı ve genç dansçı Terry Gionoffrio'yu canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Terry yıkıcı bir sakatlık geçirdikten sonra, Dianne Wiest ve Kevin McNally tarafından canlandırılan yaşlı bir çift onu lüks apartmandaki evlerine alıyor.

Apartman sakini ve nüfuzlu Broadway yapımcısı, ona şöhret için bir şans daha verdiğinde, tüm hayalleri nihayet gerçekleşiyor gibi görünüyor. 

Fakat tam olarak hatırlayamadığı bir gecenin ardından rahatsız edici koşullar, kariyeri için yapacağı fedakarlıkları yeniden sorgulamasına neden oluyor. Çok geçmeden de binada şeytani bir şeyin yaşadığını fark ediyor.

Filmde başroldeki Garner'a Jim Sturgess, Marli Siu, Andrew Buchan, Rosy McEwen ve Kobna Holdbrook-Smith de eşlik ediyor.

Filmin yönetmenliğini Azap'la (Relic) tanınan Natalie Erika James üstleniyor.

Rosemary'nin Bebeği, Ira Levin'in 1967 tarihli aynı adlı romanından uyarlanmıştı. Filmde Mia Farrow, Manhattan'da yaşayan yeni evli bir kadını canlandırmıştı. 

Filmin yardımcı oyuncu kadrosunda John Cassavetes, Ruth Gordon, Sidney Blackmer, Maurice Evans ve Ralph Bellamy yer alıyordu.


Independent Türkçe, IndieWire, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU