Netflix dizisinin ödüllü yıldızı korku filminde oynayacak

Emmy ve Altın Küre ödüllü aktris, 2011 yapımı filmdeki rol arkadaşıyla yeniden yan yana

29 yaşındaki Garner'ın, Natalie Erika James'in yöneteceği Apartment 7A adlı korku filminde de başrol oynaması bekleniyor (Netflix)

Ödüllü oyuncu Julia Garner, yakında çekilecek Blumhouse ve Universal ortak yapımı Wolf Man'de rol alarak korku türüne adım atmaya hazırlanıyor. 

Deadline'ın haberine göre, Netflix'in ödüllü dizilerinden Ozark'ın 29 yaşındaki yıldızı, projede Christopher Abbott'la birlikte rol alacak. 

2011'de de birlikte oynadılar

New York doğumlu aktris ve Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos'un ses getiren filmi Zavallı Şeyler'de (Poor Things) rol alan aktör, daha önce 2011 yapımı Martha Marcy May Marlene'de birlikte çalışmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

25 Ekim 2024'te vizyona girmesi planlanan kurt adam filmi, Garner'ın canlandıracağı karakterin, ailesini ölümcül bir yırtıcıdan korumaya çalışmasını merkeze alıyor.

Wolf Man'i yönetmesi planlanan Leigh Whannell, eleştirmenlerin çok beğendiği 2020 yapımı Görünmez Adam (The Invisible Man) ve 2015 tarihli Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 (Insidious: Chapter 3) gibi korku projeleriyle tanınıyor.

Blumhouse'un kurucusu Jason Blum filmin yapımcılığını üstlenirken, Barbie'nin yıldızlarından Ryan Gosling de yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor. Gosling'in aynı zamanda filmin başrolünde olması bekleniyordu ancak aktörün projeden ayrılmasıyla yerine 37 yaşındaki Abbott getirildi.

Ozark'taki Ruth Langmore rolüyle tanındı

Julia Garner, Netflix'in 2017-2022'de ekranlara gelen drama dizisi Ozark'taki Ruth Langmore rolüyle tanınıyor. Aktrisin etkileyici performansı ona üç Emmy Ödülü'nün yanı sıra bir de Altın Küre kazandırmıştı.

Amerikalı oyuncu ayrıca The Americans ve Netflix'in Inventing Anna gibi diğer projelerinde de rol aldı ve bu diziler ona hem Emmy hem de Altın Küre için En İyi Kadın Oyuncu adaylığı getirdi.


Independent Türkçe, ScreenRant, Variety, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU