Breaking Bad'den sonra ilk: Yeni dizisi zirveye yerleşti

1,53 milyar dakika izlendi

Hunter Doohan (sağda), başroldeki Bryan Cranston'ın canlandırdığı Michael Desiato'nun oğlu Adam'ı oynuyor (Showtime)

Bryan Cranston, en çok AMC'nin popüler dizisi Breaking Bad'de canlandırdığı meşhur Walter White karakteriyle tanınıyor. Ancak bu, ünlü aktörün televizyondaki tek başarısı olmaktan çok uzak.

Cranston'ın başrolde olduğu suç draması Your Honor, ilk olarak iki sezon boyunca Showtime'da izleyiciyle buluşmuştu. Ardından Netflix'te gösterime girdiğindeyse çok daha geniş bir izleyici kitlesi edindi.

İzlenme süresini üçe katladı

İzlenme listelerinde ilk kez yer almasından sadece bir hafta sonra Your Honor, hem dizileri hem de filmleri kapsayan genel listede bir numaraya yükseldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İsrail yapımı Kvodo'dan uyarlanan dizi, 3-9 Haziran haftasında Paramount+'taki izlenme süresini neredeyse üçe katlayarak 1,53 milyar dakika seyredildi ve Bridgerton'ı zirveden indirdi. 

Your Honor'ın Netflix prömiyeri 31 Mayıs'ta yapılmıştı. 2020-2023'te Showtime'da yayımlanan her iki sezon da Netflix'e eklenmişti. Dizi an itibarıyla Netflix Türkiye'de gösterilmiyor.

Your Honor, başlangıçta tek sezonluk bir mini dizi olarak geliştirilmişti. Ancak yüksek izlenme oranları ve eleştirmenlerden gelen övgüler, dizinin devam etmesini sağladı. 

Dizi, yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adamın, oğlunun bir suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için kendisini zor bir duruma sokmasını anlatıyor.

Bridgerton'ı yerinden etti

Haftalardır zirveyi kimseye kaptırmayan Bridgerton, bir önceki haftaya göre yaklaşık yüzde 42'lik bir düşüşle 806 milyon dakika izlendi. Bridgerton, genel sıralamada 9., orijinal diziler arasındaysa 926 milyon dakika izlenen Eric ve 874 milyon dakika seyredilen Sweet Tooth'un ardından üçüncü oldu.

Nielsen'in sıralaması, yalnızca televizyondan izlemeyi kapsıyor ve bilgisayar ya da mobil cihazlarda izlenen dakikaları içermiyor.

Cranston'dan hayranlara mesaj

Cranston, dizinin Netflix'te gösterime girdikten sonra milyonlarca izleyiciye ulaşmasıyla ilgili şöyle diyor:

Your Honor'ın Netflix'te yeniden hayat bulması rüya gibi. Milyonlarca insan artık gurur duyduğum bu olağanüstü diziyi izleme şansına sahip.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, CBR.com

DAHA FAZLA HABER OKU