Sevilen polisiye ikinci sezon onayını aldı

165'ten fazla ülkede yayın devinin en iyi 10 dizisi listesine girdi

Deadloch'un ilk sezonu, Avustralya Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi'nden En İyi Senaryo da dahil olmak üzere 5 ödül kazandı (Amazon Prime Video)

Amazon'un Avustralya yapımı suç komedisi Deadloch'un hayranlarını daha fazlası bekliyor. 

Geçen yıl çıkış yapan dizinin yapımcıları, 6 bölümden oluşacak ikinci sezonun bu yıl içinde prodüksiyona gireceğini ve tüm dünyada Prime Video'da gösterime gireceğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kate McCartney ve Kate McLennan tarafından yaratılan Deadloch'un ilk sezonu, Tazmanya'da işlenen bir cinayeti çözmek üzere bir araya gelen ve Kate Box'la Madeleine Sami tarafından canlandırılan iki tuhaf dedektifi merkeze alıyordu. 

Amazon, dizinin Prime Video'da "büyük bir çıkış yakaladığını" ve ABD, Britanya ve Kanada da dahil olmak üzere 165'ten fazla ülkede, yayın devinin en iyi 10 dizisi listesine girdiğini söylüyor. 

Amazon Prime Video, dizinin konusunu kısaca şöyle özetliyor:

Tazmanya'nın Deadloch kasabası, ilgi çekici Kış Festivali arifesinde, kasabalı bir adamın ölü bulunmasıyla sarsılır. Birbirinden çok farklı iki kadın dedektif ve aşırı hevesli bir polis memuru olayı çözmek için bir araya gelir ve katili bulmak için birlikte çalışmak zorunda kalır.

İkinci sezonda Box ve Sami, dedektif Dulcie Collins ve Eddie Redcliffe rolleriyle geri dönecek. İkili Eddie'nin eski polis ortağı Bushy'nin ölümünü araştırmak üzere Kuzey Avustralya'daki Darwin'in yolunu tutacak. Dedektifler kendini içinden çıkılması güç bir soruşturmanın içinde bulacak. 
 


İkinci sezonla geri dönecek diğer oyuncular arasında Abby Matsuda rolünde Nina Oyama ve Dulcie'nin eşi Cath York'u oynayan Alicia Gardiner da yer alıyor.

Amazon MGM Studios üst düzey geliştirme yöneticisi Sarah Christie, "Deadloch'un ikinci bir sezonla geri dönecek olmasından ve küresel Prime Video müşterilerimize Avustralya mizahıyla sürükleyici gizemin eşsiz karışımından bir doz daha vermekten heyecan duyuyoruz" diyerek ekledi:

Eleştirmenlerin sevgilisi haline gelen ve tutkulu bir hayran kitlesi oluşturan ilk sezonun başarısı, Kate McCartney ve Kate McLennan'ın parlak yaratıcı gücünün bir kanıtıdır. Onlarla işbirliğimizi sürdürüyor olmak harika.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU