Gişe canavarı suç serisi 9 yıl sonra canlandı: Yeni film yolda

Vizyon tarihi belli oldu

İlk Sihirbazlar Çetesi'nde FBI ajanı Dylan Rhodes'u canlandıran Mark Ruffalo'nun (solda) adı, serinin yeni filmiyle birlikte anılmıyor (Lionsgate)

Yapım ve dağıtım şirketi Lionsgate, başrolünde Jesse Eisenberg'ün yer aldığı Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me) serisinin üçüncü filminin 14 Kasım 2025'te sinemalarda gösterime gireceğini duyurdu.

687 milyon dolarlık serinin son halkası

Sihirbazlar Çetesi 3'ün konusu gizli tutulurken film, izleyicileri Dört Atlı olarak bilinen hırsız illüzyonistlerle yeniden buluşturacak. Bunu yaparken bir yandan da yeni nesil sihirbazları da tanıtacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sihirbazlar Çetesi, bir grup sihirbazın performanslarını ve aldatma becerilerini kullanarak yozlaşmış milyarderleri soyup paralarını izleyicilerine vermeleri etrafında dönüyor. 

Merakla beklenen suç filmi, bugüne kadar dünya çapında 687 milyon dolar hasılat elde eden serinin son halkası.

Serinin oyuncularından Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco ve Morgan Freeman yeni filmde de izleyiciyle buluşacak. 

Justice Smith, Dominic Sessa, Ariana Greenblatt ve Rosamund Pike da yeni rolleriyle filmde yer alacak.

Zombieland'in yönetmeninden

Sihirbazlar Çetesi 3, 2015'ten bu yana geliştirme cehenneminde çürümeye terk edilmişti. Nihayet 2022'nin sonlarında, 2009 yapımı korku komedi Zombieland'le tanınan Ruben Fleischer'ın yönetmenliğe getirilmesiyle proje hız kazandı.

Üçlemenin nihayet bir vizyon tarihi almasıyla birlikte film, Haziran 2016'da gösterime giren selefinden 9 yıl sonra sinemalarda olacak. 

2013 yapımı ilk Sihirbazlar Çetesi, eleştirmenlerden hem olumlu hem de olumsuz yorumlar alsa da gişede tatmin edici bir hasılata ulaşmayı bilmişti. 

Louis Leterrier’in yönettiği soygun filmi, 75 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 351,7 milyon dolar hasılat elde etmişti. 

Sihirbazlar Çetesi, En İyi Gerilim dalında Halkın Seçimi Ödülü'nün de sahibi olmuştu.


Independent Türkçe, Deadline, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU