Netflix'in popüler serisine yeni halka: Yıldız isimler eklendi

Başroldeki Daniel Craig'e eşlik edecek oyuncular bir bir belli oluyor

Serinin ikinci filmi olan Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven, 23 Aralık 2022'de gösterime girmişti (Netflix)

Netflix'in izlenme rekorları kıran serisi Bıçaklar Çekildi'nin (Knives Out) heyecanla beklenen üçüncü halkasına yeni isimler katıldı.

Hollywood Reporter, Josh O'Connor ve Cailee Spaeny'nin Bıçaklar Çekildi 3'te Daniel Craig'e katılacağını doğruladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O'Connor, tenis draması Rekabet'teki (Challengers) başarılı performansıyla adını duyurdu. 34 yaşındaki Britanyalı aktör, İtalyan yönetmen Luca Guadagnino'nun son filminde, Zendaya ve Mike Faist'le birlikte rol aldı.   

Cailee Spaeny ise kısa süre önce Alex Garland'ın yönettiği A24 filmi İç Savaş (Civil War) ve Sofia Coppola imzalı Priscilla'da rol aldı. Amerikalı aktris, 16 Ağustos'ta gösterime girecek Alien: Romulus'un da başrolünde yer alıyor. 

Geçen hafta, Bıçaklar Çekildi'nin yazar ve yönetmeni Rian Johnson, eski adı Twitter olan X'te, Craig'in bir sonraki gizemli cinayet filminde Benoit Blanc rolünü yeniden canlandıracağını doğrulamıştı.

MV5BY2UwNjEyNDEtMWZlNC00MjMyLWI5MGYtODYzNTJjZGVlM2ZkXkEyXkFqcGdeQXZ3ZXNsZXk@._V1_.jpg

25 yaşındaki Cailee Spaeny, Priscilla'da Elvis Presley'in eşi Priscilla Presley'yi canlandırdı (A24)


Johnson, 45 saniyelik kısa fragmanda, devam filminin adınının Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery olacağını duyurmuştu.

50 yaşındaki yönetmen, cuma günü yaptığı paylaşımda "Bıçaklar çekildi ve Gizemli Bir Serüven'in (Glass Onion) devamı olan bir sonraki Benoit Blanc gizeminin adı Wake Up Dead Man" diye yazdı.
 


Yönetmen, sosyal medyada devam filminin prodüksiyonuna yakında başlanacağını da müjdeledi. 

Johnson filmin adını duyurmadan önce X'te yaptığı açıklamada, "Polisiyelerle ilgili her şeyi seviyorum ama en çok sevdiğim şeylerden biri bu türün ne kadar şekillendirilebilir olduğu" diyerek ekledi: 

Carr'dan Christie'ye uzanan bir yelpazesi var ve bu yelpazeyi keşfetmek, Benoit Blanc filmleri yapmanın en heyecan verici yanlarından biri.

Netflix de Johnson'ın paylaşımının ardından yayın devinin hayran sitesi Tudum'da Craig'in dönüşünü ve devam filminin adını doğruladı.

Blanc, henüz açıklanmayan bir ortamda, yeni renkli bir şüpheli kadrosuyla çevrili yepyeni bir cinayeti çözecek.

Johnson'ın gizemli komedi serisi, romancı Harlan Thrombey'nin ölümünü araştıran özel dedektif Benoit Blanc'ı merkeze alan 2019 yapımı filmle başlamıştı.

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, 2025'te Netflix'te gösterime girecek.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Deadline, Tudum

DAHA FAZLA HABER OKU