Miyazaki yanıtladı: Elden Ring beyazperdeye mi geliyor?

Projede dünyaca tanınan bir yazar da yer alabilir

Elden Ring, The Game Awards 2022'de yılın oyunu seçilmişti (Twitter/@Dexerto)

Japon oyun firması FromSoftware'in direktörü Hidetaka Miyazaki, Elden Ring'in beyazperdeye uyarlanıp uyarlanmayacağına ilişkin açıklama yaptı.

Miyazaki, Birleşik Krallık'ın ünlü gazetelerinden Guardian'a verdiği söyleşide, 2022'de piyasaya sürülen Elden Ring oyununun sinemaya uyarlanmasına açık olduğunu belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

49 yaşındaki oyun tasarımcısı, "Elden Ring'in başka bir yorumunu, örneğin bir film uyarlamasını reddetmek için herhangi bir neden görmüyorum" dedi.

Ne kendisinin ne de FromSoftware'deki ekibin bir sinema uyarlamasını hazırlayabilecek deneyime sahip olduğuna işaret eden Miyazaki, böyle bir proje için "çok güçlü bir ortağa ihtiyaç duyduklarını" söyledi.

Diğer yandan kültür haberlerine odaklanan Screen Rant sitesi, Miyazaki'nin bu projede Game of Thrones serisinin yazarı George R. R. Martin'le çalışabileceğini yazdı. 

Haberde, kitap serisinin HBO tarafından yayımlanan dizisinin kült statüsüne ulaştığı ve Martin'in de bu süreçte ekibe destek verdiği hatırlatıldı. 

Miyazaki ve Martin arasındaki bir ortaklığın "uyarlamaya duyulacak güveni artırabileceğine ve stüdyoların projeyle daha fazla ilgilenmesini sağlayabileceğine" dikkat çekildi. 

2022'de çıktığından beri 25 milyon kopya satan Elden Ring'in hazırlanmasında Miyazaki ve Martin birlikte çalışmıştı. 

Oyunun yeni eklenti paketi Shadow of the Erdtree, 21 Haziran'da piyasaya sürülmüştü.


Independent Türkçe, Screen Rant, Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU