Sandra Bullock ve Nicole Kidman, devam filmi için masada

Griffin Dunne'ın yönettiği film 1998'de gösterime girmişti

Sandra Bullock ve Nicole Kidman, Aşkın Büyüsü'nde (Warner Bros.)

Sandra Bullock ve Nicole Kidman yeni bir devam filminde Aşkın Büyüsü'ndeki (Practical Magic) karakterlerini yeniden canlandırmak üzere görüşmelere başladı.

Alice Hoffman'In 1995 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan 1998 yapımı filmi Griffin Dunne yönetmişti. Filmde Bullock ve Kidman, köklü bir cadı soyundan gelen iki kız kardeş Sally ve Gillian Owens'ı canlandırıyordu. Ebeveynlerinin ölümünden sonra teyzelerinin büyüttüğü kardeşlere büyünün pratik kullanımları öğretiliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Devam filminin senaryosunu 1995 yapımı Batman Daima (Batman Forever) ve 2004 yapımı Ben, Robot (I, Robot) gibi filmlerin senaristliğiyle tanınan Akiva Goldsman yazacak.

Variety'de yer alan habere göre, Bullock ve Kidman'ın filme hem yapımcı hem de başrol olarak katılması bekleniyor.

9 Haziran Pazar günü, filmin artık dijital ortamda ve yayın servisi Max'te izlenebileceği duyurulmuştu.

Gösterime girmesinden bu yana geçen 26 yılda kült bir klasik haline gelen film, özellikle Alan Silvestri'nin müzikleri ve Stevie Nicks'in orijinal şarkısı If You Ever Did Believe'in yanı sıra Crystal şarkısının yeniden kaydını içeren müzikleriyle hatırlanıyor.

Geçen ay Keanu Reeves de Bullock'la üçüncü bir Hız Tuzağı (Speed) filmi için yeniden bir araya gelmeye istekli olduğunu açıklamıştı.

1994 yapımı aksiyon filminde Reeves, Los Angeles Polis Teşkilatı'nın Swat ekibinde yer alan ve bir şehir otobüsündeki bombanın patlamasını önlemek için aracın hızını saatte 80 kilometrenin üzerinde tutmak zorunda olan Jack Traven rolündeydi. Bullock 1997 yapımı Hız Tuzağı 2'de (Speed 2: Cruise Control) rol almak üzere geri dönmüş ancak Reeves projeyi geri çevirmiş ve yerine Jason Patric geçmişti.

50 MPH podcast'inde Bullock'la ortak verdiği röportajda konuşan Reeves, şimdi bir Hız Tuzağı devam filmi çekebileceklerinden emin olduğunu söylemişti.

Aktör, "Yani, bilirsiniz, bunun alasını yaparız" demişti.

Reeves, kendisini Hız Tuzağı'nın devam filmine çeken bir "siren çağrısı" olduğunu ve "gözleri kapanmadan önce" Bullock'la yeniden çalışmayı "çok istediğini" de sözlerine eklemişti.

Bullock da Reeves'le yeniden çalışmakta benzer şekilde hevesliydi.

Bullock, "Ölmeden önce, bu gezegenden ayrılmadan önce, Keanu ve benim kamera önünde bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum" demişti.

"Tekerlekli sandalyede miyiz yoksa yürüteçle mi? Belki" diye espri yapmıştı.

Bullock ve Reeves en son 2006'da Göl Evi (The Lake House) adlı romantik film için yeniden bir araya gelmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU