Meşhur bilimkurgunun yıldızı, dizinin yeniden çekilmesini ilk kez yorumladı

"Tüm zamanların en iyisi"

Gillian Anderson (solda) ve David Duchovny'nin (sağda) başrollerini paylaştığı The X-Files, 16 Emmy ödülü kazanmıştı (Fox)

Bilimkurgu efsanesi The X-Files'ın başrol oyuncularından David Duchovny, dizinin yeniden çekilmesini yorumladı.

Duchovny, eğlence sektörüne odaklanan haber sitesi Screen Rant'e verdiği röportajda, serinin yeniden ekranlara dönmesine dair ilk kez konuştu. 

63 yaşındaki oyuncu, "Bu konuda gerçekten bir fikrim yok. Tamamen ayrı bir proje gibi görünüyor. Onlara şans diliyorum" dedi.

1993-2002'de 9 sezon boyunca devam eden The X-Files, iki film ve bir spinoff'un yanı sıra 2016 ve 2018'de iki sezonla geri dönmüştü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mart 2023'te orijinal dizinin yaratıcısı Chris Carter, Black Panther'ın yönetmeni Ryan Coogler'la diziyi farklı bir oyuncu kadrosuyla yeniden çekme planları hakkında konuştuğunu açıklamıştı.

Duchovny, seride FBI ajanı Fox Mulder'ı canlandırıyordu. Aktör, başrolü FBI ajanı Dana Scully'i oynayan Gillian Anderson'la paylaşıyordu. 

Anderson, geçen ay yaptığı açıklamada, seride Scully rolünü tekrar canlandırmayı düşünebileceğini söylemişti. 

55 yaşındaki Amerikalı aktris, Coogler'ın projeyi yönetmesi halinde teklife "hayır demeyeceğini" ve "küçük bir şey için uğrayabileceğini" belirtmişti.

Paranormal olaylarla ilgili çözülmemiş vakaları araştıran FBI ajanları Mulder ve Scully'nin hikayesini takip eden The X-Files, 2023'te 30. yaşını kutlamıştı. 

11 sezonluk yapım, sadık hayranları tarafından "tüm zamanların en iyi dizisi" olarak görülüyor.


Independent Türkçe, Screen Rant, Today Show

DAHA FAZLA HABER OKU