Gişe canavarı korku serisi dizi oluyor: Ödüllü oyuncuyla anlaşma sağlandı

Aşırı şiddet içeren sahneleriyle tartışma yaratmıştı

2005 yapımı Otel'in yönetici yapımcıları arasında ünlü yönetmen Quentin Tarantino da bulunuyordu (Lionsgate Films)

Paul Giamatti, Eli Roth'un yönettiği kanlı filmlere dayanan Otel'in (Hostel) dizi uyarlamasında rol almaya hazırlanıyor.

Hollywood Reporter'ın aktardığına göre dizi, kana bulanmış korku serisinin "modern bir uyarlaması" ve "yeniden icadı" olacak. Ayrıca izleyicilere "keyifli bir gerilim" sunacak. 

Gişeyi kasıp kavurmuştu

Roth, orijinal serinin yapımcısı Chris Briggs'le birlikte senaryoyu kaleme alırken ve aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Otel, 2006'da gösterime girmiş ve 4,8 milyon dolarlık bütçesine karşılık 82 milyon dolar kazanarak büyük bir başarı elde etmişti. 

Film, Avrupa seyahatleri cehenneme dönen üç arkadaşı konu alıyordu. Devam filmleri Otel 2 (Hostel: Part II) 2007'de, Otel 3 (Hostel: Part III) ise 2011'de vizyona girmişti.

Roth, Instagram hesabında "Pasaportlar lütfen" ve "Kim gerçekten seyahat etmek istiyor?" yazdığı iki paylaşımla projeyi duyurdu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eli Roth (@realeliroth)


52 yaşındaki Roth, geçen yıl yaptığı açıklamada Otel serisi için pek çok fikri olduğunu ve başka birinin yönetmesini istemediğini söylemişti.

"Başkasının elinde olmasını istemem"

"Onlar benim bir parçam, benim çocuklarım gibi. Onları çok uzun süre görmezden geldiğimi hissediyorum. Ve bir şekilde onlara geri dönmeyi çok isterim. Fikirlerim var" diyen Amerikalı sinemacı eklemişti: 

Ben yönetebilirim. Başkasının elinde olmasını istemem.

Otel, yaratıcı senaryosu sayesinde övgü toplayarak modern tüketimciliğin bir örneği diye nitelense de bazı sinema yazarları tarafından aşırı şiddet içerikli kanlı sahneleri nedeniyle eleştirilmişti.

paul giamatti.jpg
Giamatti'nin başrolde olduğu Geride Kalanlar, geçen yıl En İyi Film de dahil olmak üzere 5 dalda Oscar'a aday gösterilmişti (Focus Features)


Projede rol alacağı kesinleşen 56 yaşındaki Giamatti, kısa süre önce Alexander Payne'in Geride Kalanlar (The Holdovers) filmindeki yatılı okul öğretmeni Paul Hunham rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı elde etmiş ve Altın Küre'yi evine götürmüştü.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Total Film, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU