Ünlü aktristen duygusal klasiğin yeni yorumuyla ilgili ilginç açıklama

"Her hikaye zaten anlatıldı"

Jerry Zucker'ın yönettiği film, 22 milyon dolarlık bütçesine karşılık 505,7 milyon dolar hasılat yapmıştı (Paramount Pictures)

Ünlü oyuncu Demi Moore, 1990'lar klasiği Hayalet'in (Ghost) Channing Tatum'ın rol alacağı yeniden çevrimiyle ilgili konuştu. 

61 yaşındaki Moore'dan merakla beklenen duygusal filmle ilgili ilginç ve iyimser bir yorum geldi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Patrick Swayze, Demi Moore ve Whoopi Goldberg'ün başrollerini paylaştığı 1990'lar klasiği, soygun girişimi sırasında trajik bir şekilde öldürülen bankacı Sam'in, kız arkadaşı Molly'yle yeniden bir araya gelme arzusunu konu alıyordu. 

Hasılat rekorları kıran 1990 yapımı Hayalet, o yılların en ikonik filmlerinden biri olarak öne çıkmıştı.

Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda Moore, Tatum'ın başrolde yer alacağı yeniden çevrim hakkındaki düşüncelerini paylaştı. 

Sinemada her hikayenin anlatıldığını ve bazı filmlerin "dokunulmadan bırakılmasının daha iyi olduğunu" belirtmesine rağmen Moore, mevcut materyalin yeni yorumlarında harika sürprizler olabileceğini ifade etti.

"Bazen harika sürprizler ortaya çıkar"

Amerikalı aktris, sözlerine "Bakın, her hikaye bir şekilde zaten anlatılmıştır" diyerek başladı ve şöyle devam etti: 

Harika olan şey, olayların farklı şekillerde yeniden yorumlanabilmesidir. Bence bazı filmler vardır ki dokunulmadan bırakılmaları daha iyidir ve bazen bu yeniden yorumlamada harika sürprizler ortaya çıkar.

Hayalet En İyi Film, En İyi Kurgu, En İyi Müzik, En İyi Orijinal Film Müziği, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve En İyi Senaryo dahil olmak üzere 5 dalda Oscar'a aday gösterilmişti. Romantik drama, Whoopi Goldberg'e ve senarist Bruce Joel Rubin'e Akademi Ödülü kazandırmıştı.

Aradan geçen uzun yıllara rağmen film, 57 yaşında hayatını kaybeden ünlü aktör Swayze'nin hayranlarının favorisi olmaya devam ediyor. 

İlk Dans, İlk Aşk'la (Dirty Dancing) da tanınan Amerikalı oyuncu Patrick Swayze, pankreas kanseri nedeniyle 2009'da yaşamını yitirmişti.


Independent Türkçe, ScreenRant, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU