Meşhur romantik komedinin yıldızına "Çok çirkinsin" demişler

"Bu çok fazla"

Film eleştirmeni Roger Ebert, Gerçek Öpücük'ün senaryosunun orijinal olmadığını yazsa da "Barrymore neşesiyle filmi aydınlatıyor ve sevimli bir karakter yaratıyor" diye eklemişti (20th Century Fox)

Drew Barrymore, 1999 yapımı romantik komedi Gerçek Öpücük'ün (Never Been Kissed) çekimleri sırasında yaşadıklarını anlattı.

"Tutmazsa başka bir şansımız olmayacağını biliyordum"

49 yaşındaki aktris, 19 Nisan Cuma günü ekranlara gelen televizyon şovunda kendi yapım şirketine atıfta bulunarak "Gerçek Öpücük çok ilginçti çünkü Flower Films'le ilk resmi filmimizdi" diye açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O zamanlar oyuncuların yapımcı olmasına çok temkinli yaklaşıldığını anlatan aktris, "Aktör olmanız filmin nasıl yapılacağını bildiğiniz anlamına gelmiyordu" ifadelerini kullandı.

Barrymore bunun "ekonomiyle ilgili" olduğunu belirterek, prodüktörlüğünü bir oyuncunun üstlendiği bir yapım "tutmadıysa" onun muhtemelen bir daha film çekemeyeceğini söyledi.

Barrymore, "Film boyunca çok korktum çünkü tutmazsa başka bir şansımız olmayacağını biliyordum" dedi: 

Filmi çekerken çok eğlendik, geçirdiğimiz en güzel zamandı ama hep gergindim.

Barrymore, çekimler sırasında stüdyo yöneticilerinden "Üzgünüm ama çok çirkin görünüyorsunuz" diyen notlar aldığını belirtti. 

Ben de 'İyi' diyordum. Onlarsa 'Hayır, hayır, hayır, hayır, hayır' diyordu. 'Bu çok fazla' dediler. Ben de biraz yumuşatmak zorunda kaldım çünkü daha da ileri gitmiştim.

Gişede başarılı olmuştu

Gerçek Öpücük, Chicago Sun-Times gazetesinde çalışan ve araştırma yapmak için eski lisesine geri dönen genç gazeteci Josie'yi merkeze alıyordu.
 


David Arquette'in canlandırdığı kardeşi Rob sayesinde popüler grubun bir üyesi haline gelen Josie, İngilizce öğretmeni Sam Coulson'a aşık olunca araştırması tehlikeye giriyordu.

Raja Gosnell'in yönettiği filmde Barrymore ve Arquette'e Jessica Alba, Michael Vartan ve Leelee Sobieski eşlik etmişti.  

Barrymore'un performansı eleştirmenlerin beğenisini kazanmış ve film 25 milyon dolarlık bütçesine karşılık 85 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. 


Independent Türkçe, US Weekly, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU