Bridgerton'ın yıldızlarından seks sahnesi uyarısı

"Büyükannenizle izlemeyin!"

Julia Quinn'in çok satan romanlarından esinlenen dizi, Bridgerton ailesinden 8 kardeşin Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arayışını merkeze alıyor (Netflix)

Bridgerton'ın yıldızları Nicola Coughlan ve Luke Newton, hayranlarını dizinin gelecek sezonunu büyükanne ve büyükbabalarıyla birlikte izlememeleri için uyardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu hafta sonu Avustralya'da ekranlara gelen sohbet programı The Sunday Project'e konuk olan başrol oyuncuları, canlandırdıkları karakterler Penelope ve Colin'in tomurcuklanan romantizmini keşfettikleri üçüncü sezondaki aşk sahnelerini anlattı.

37 yaşındaki İrlandalı oyuncu Nicola Coughlan, bu sahnelerin ne kadar cesur olduğunun sorulması üzerine programın sunucusuna şunları söyledi:

Ah, lütfen büyükannenizle izlemeyin! Annem geçen gün biraz izledi ve ben büyük bir bölümünü atladım.

Luke Newton da "Sanırım büyükannelerimizle birlikte izlemeyeceğiz. Böyle bir şey olmayacak" diye ekledi.

Bu sezon çok romantik. Sonunda hikayeyi canlandırmak çok eğlenceli. Hayranlar hikayenin arkadaştan sevgiliye doğru nasıl geliştiğini görmek için uzun zamandır bekliyordu.

İkili pazar günü erken saatlerde Bridgerton'ın üçüncü sezonunun Avustralya lansmanında kırmızı halıda yürüdü.

Coughlan'ın canlandırdığı Penelope Featherington karakteri, aşk konulu popüler dönem dizisinin ilk iki sezonunda yardımcı karakter olarak yer almıştı. Ancak bu yaz Penelope, Luke Newton'ın hayat verdiği Colin Bridgerton'la aşk hikayesini keşfedeceği yeni sezonun ilgi odağı olacak.

Coughlan, Harper's Bazaar'a verdiği röportajda şöyle söyledi:

Romantik bir dizide kadın başrol olduğuma inanamıyorum. Bazıları bunu söylediğimde kendimi çirkin bulduğumu sanıyor ama durum öyle değil. Penelope yardımcı karakterdi, köşedeki tuhaf kişiydi. Fakat bu kez hikayenin ilgi odağı olacak.

Coughlan için yıldızlığa giden yolculuk hiç de kolay olmamıştı. Kariyerindeki dönüm noktası ancak 2018'de Lisa McGee'nin çok sevilen sitcom'u Derry Girls'te hayranların favorisi Clare Devlin rolüyle gerçekleşmişti.

Aktris, "Son birkaç yıla dönüp baktığımda hayatımın ne kadar değiştiğini kavramak çok zor" demişti.

Bridgerton'ın üçüncü sezonu Netflix'te sırasıyla 16 Mayıs ve 13 Haziran'da iki bölüm halinde gösterime girecek.


Independent Türkçe, Daily Mail, Harper's Bazaaar

DAHA FAZLA HABER OKU