Stephen King yeni bilimkurgu dizisi için "mükemmele yakın" dedi

Eleştirmenler "Bu dizide hiçbir şey göründüğü gibi değil" yorumunu yapıyor

Dizinin başrollerindeki Noomi Rapace ve James D'Arcy'ye Breaking Bad'le tanınan Jonathan Banks de eşlik ediyor (Apple TV+)

Efsanevi korku yazarı Stephen King, Apple TV+'ın yeni psikolojik gerilim dizisinden övgüyle bahsetti. 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Amerikalı yazar, Twitter'daki 7 milyonu aşkın takipçisine sık sık film, dizi ve kitap önerilerinde bulunuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

76 yaşındaki korku yazarı, Noomi Rapace'in başrolde yer aldığı ve hafızasında açıklanamayan boşluklar olan bir astronotu canlandırdığı Constellation'ı desteklediğini açıkladı.

48 yaşındaki oyun yazarı ve senarist Peter Harness'ın yarattığı ve kaleme aldığı 8 bölümlük psikolojik gerilim, İsveçli aktris Rapace tarafından canlandırılan astronot Jo'yu merkeze alıyor.

Aksiyon dolu 8 bölümlük dizi, insan psikolojisinin karanlık yönlerini keşfederken bir yandan da bir kadının kaybettiği şeyleri geri almak için ne kadar ileri gidebileceğini gözler önüne seriyor.

Eleştirmenler Constellation için "Bu dizide hiçbir şey göründüğü gibi değil" yorumunu yapıyor.

King, Twitter hesabından bilimkurgu ve gerilim dizisi hakkındaki övgü dolu yorumunu paylaştı. Sadece ilk iki bölümü izlediğini belirten King, bunların "neredeyse mükemmel, heyecanlı ve inandırıcı" olduğunu söyledi.
 


King, dizinin diğer bölümlerinin ne getireceği konusunda merakını gizlemedi:

Asıl soru inişe geçip geçmeyeceği.

Constellation hakkında yapılan yorumlara göre, dizinin girişi Apollo 13 gibi uzay filmlerini andırıyor. Bölümler büyük bir gizem oluştursa da uzay odaklı ilk kısım, dizinin bütününü temsil etmiyor. 

Constellation, 21 Şubat'ta ilk üç bölümüyle dünya prömiyerini yaptı. 27 Mart'a kadar her çarşamba Apple TV+'ta haftada bir bölüm gösterime girecek.

King, geçen ay takipçilerine Grinin Elli Tonu'nun yıldızı Jamie Dornan'ın başrolde olduğu The Tourist'i önermişti.

Ünlü yazarın tavsiye ettiği diziler arasında Fargo, Painkiller ve Idris Elba'nın başrolde olduğu Hijack de yer alıyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, NPR

DAHA FAZLA HABER OKU