Drew Barrymore: "Kızım, Playboy'a poz vermemi yüzüme vuruyor"

Barrymore, 1995'de Playboy'un kapağı için modellik yapmıştı

(Reuters)

Drew Barrymore, geçmişteki Playboy çalışmalarının, ebeveynlik hayatında kendisine musallat olduğunu itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kendi adını taşıyan talk show programının 27 Şubat'taki bölümünde Christina Aguilera'yla sohbet eden 49 yaşındaki anne, çocuğunun giymesine izin verdiği kıyafetlere ilişkin bir sohbette dergiyle olan geçmişini kızı tarafından kullanıldığını itiraf etti.

50 İlk Öpücük'ün (50 First Dates) başrol oyuncusu, Aguilera'ya "Kızım göbeği açık tişört giymek istiyor" dedi.

Ben 'Hayır' diyorum, o da 'Sen Playboy'un kapağındaydın' diyor.

Barrymore'un eski eşi Will Kopelman'la olan evliliğinden iki kızı var: 11 yaşındaki Olive ve 9 yaşındaki Frankie.

Genie in a Bottle'la ünlü şarkıcı, 9 yaşındaki kızı Summer'ın da göbeği açık tişört giymeye meraklı olduğunu itiraf etti.

Aguilera, "Yine de bunu söylemesine bayıldım" dedi.

Bunun olacağını kasık kısmı açık pantolon giydiğim gün biliyordum. Bir gün ben de böyle diyeceğimi biliyorum. Çünkü benim kızım da göbeği açık tişört giymek istiyor.

"Ve ben sadece, 'Bunu aşağı çekebilir miyiz?' diyeceğimi düşünüyorum. Kendimi bunu yaparken görebiliyorum" diye ekledi.

Bununla birlikte, 43 yaşındaki şarkıcı kızına kendini nasıl özgürce ifade edebileceğini öğretmeye kararlı. Ona göre, kasık kısmı açık pantolon giymek de kendini ifade etme yöntemi.

Aguilera, "Geriye dönüp baktığımızda, ister kasık kısmı açık pantolonlara isterse de Playboy'a kapak olmana, o zamanlar kendimizi ve bizim için en iyi olduğunu düşündüğümüz şeyi ifade ediyorduk" dedi.

Ve bu güçlendiriciydi. Bunu başkası için yapmadık. Ve sonra 'Bunu bir erkek için yapıyorsun' gibi pek çok etiket ve yargı geliyor. Ama bunu kendi kafalarındaki hikayeye göre uyduruyorlar.

Aguilera, "Kadın olmak ve vücudunuzla sizi iyi ya da kadınsı hissettiren her şeyi kucaklamak güçlendirici bir şey. Ancak bunu kucaklayabilmek kendin için yaptığın bir şey" diye belirtti.

Hollywood oyuncusu 1995'teki Playboy kapağında, markanın amblemi olan siyah tavşanlı beyaz bir tişört ve dantelli pembe iç çamaşırıyla yer almıştı. Saçları sarıya boyanmış ve kısaydı ayrıca yandan ayrılmış ve taşlı bir tokayla tutturulmuştu. O dönemde Barrymore 19 yaşındaydı.
 


Charlie'nin Melekleri'nin (The Charlie’s Angels) yıldızı, Aguilera'ya müstehcen dergi için yapılan çekimlerin "her dakikasından keyif aldığını" söyledi.

Barrymore aralıkta Natalie Portman'a Playboy kapağı hakkında konuşmuş ve 19 yaşında dergi için çekim yapma kararını savunmuştu.

"Gücümü geri alıyordum" demişti.

Asi bir çocuk olmak, özgür olmak, kendimi keşfetmek ve büyümek.

Barrymore, "Playboy'a poz verirken harika zaman geçirmiştim, eğlendim ve hiçbir pişmanlığım yoktu, gerçekten sevmiştim. Ama daha sonra çocuk sahibi olacağımı bilmiyordum" diye belirtti.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU