Ricky Martin karşı koyamadığı fetişini paylaştı

"Saatlerce yapabilirim"

Ricky Martin'in albümleri dünya çapında 70 milyondan fazla sattı (Reuters)

Efsanevi pop yıldızı Ricky Martin, ünlü moda dergisi GQ'ya verdiği söyleşide, sahip olduğu ayak fetişini anlattı. 

Latin popunun yıldızlarından Martin, 22 Şubat'ta yayımlanan röportajında "Ayakları seviyorum. Ayaklara karşı zaafım var" dedi.

Porto Rikolu sanatçı, "Ayak masajına da bayılırım, birinin ayaklarını deli gibi saatlerce öpebilirim" ifadelerini kullandı. 

Herkesin kendine has bir fetişi olabileceğini ve kimsenin bundan utanmaması gerektiğini söyleyen 52 yaşındaki şarkıcı, "Hepimizde böyle şeyler var. Kimisi de koltuk altını sever" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Martin, 1999'da yayımladığı ilk İngilizce albümü Ricky Martin'le ABD'de büyük bir hayran kitlesi yakalamıştı. 

Bu albümdeki "Livin' la Vida Loca" şarkısıyla uluslararası üne kavuşan şarkıcı, "O dönem testosterondan uçuyordum. Bu da fantezileri tetikliyor" diye konuştu. 

Martin, müzik kariyerinde özellikle gey olduğunu açıklamakla ilgili yaşadığı zorluklara da değindi. Bunu birkaç kez denediğini fakat gelecek tepkilerden çekindiğini belirten şarkıcı, gey olduğunu ilk kez 2010'da internet sitesinden paylaştığı mesajla duyurmuştu. 

Pop yıldızı, "Bu gerçekten müthiş hissetmemi sağladı. Keşke daha önceden yapsaydım" dedi.

4 çocuk babası Martin, Apple+'ın 20 Mart'ta yayımlanacak Palm Royale dizisinin kadrosunda Kristen Wiig, Laura Dern ve Allison Janney'le birlikte yer alacak.


Independent Türkçe, New York Post, GQ

DAHA FAZLA HABER OKU