Merakla beklenen John Wick filminden kötü haber

Aksiyonda Keanu Reeves ve Ana de Armas'ın yanı sıra The Walking Dead'in yıldızı Norman Reedus da rol alıyor

Ballerina'nın zengin oyuncu kadrosunda usta aktris Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Lance Reddick ve Ian McShane de var (Lionsgate)

John Wick serisinin merakla beklenen yeni filmi Ballerina'nın vizyon tarihi ertelendi. 

Daha önce John Wick 3: Parabellum'da (John Wick: Chapter 3 - Parabellum) Amerikalı aktris Unity Phelan tarafından canlandırılan intikamcı balerin Rooney rolünde bu kez Ana de Armas yer alacak.

Ballerina, Keanu Reeves'in başrolde olduğu meşhur aksiyon serisinin, 2023'te gösterime giren mini dizi The Continental'dan sonra ikinci spinoff'u olacak.

Bir yıl ertelendi

Deadline'ın aktardığına göre, Ballerina'nın vizyon tarihi 6 Haziran 2025'e ertelendi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu, filmin planlanan ilk gösterim tarihi olan 7 Haziran 2024'ten tam bir yıl sonrasına denk geliyor. 

Haberlere göre, yeni atanan seri sorumlusu Chad Stahelski, çekimleri 2023'ün başlarında tamamlanan filme birkaç aksiyon sekansı eklenmesi için yönetmen Len Wiseman'la birlikte çalışıyor.

Şimdiye kadar serinin evrenindeki 4 filmi de yönetmiş olan Stahelski'nin deneyimi, izleyicilerin seriden beklentisini tahmin etmesi açısından Ballerina'ya yardımcı olabilir.

Eleştirmenlere göre, 55 yaşındaki Stahelski'nin geçmişteki dublör ve dublör koordinatörü olarak deneyimleri de önceki Wick filmlerinde olduğu gibi aksiyonu renklendirmeye yardım edebilir.

2025 yazında iddialı filmlerle mücadele edecek

Başlangıçta 2024 için planlanan birçok film, geçen yıl senarist ve oyuncuların adil ücret için mücadele ettiği çifte grev nedeniyle 2025'e ertelenmek zorunda kalmıştı.

Ballerina'nın da 2024'teki vizyon tarihinden vazgeçmesi, filmin daha kalabalık bir pazarda gösterime gireceği ve iddialı yapımlarla gişe savaşına gireceği anlamına geliyor.

Haziran 2025'te gösterime girecek filmler arasında canlı çekim Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (How to Train Your Dragon), Siyah Telefon 2 (Black Phone 2) ve canlı çekim Moana yer alıyor. 


Independent Türkçe, Deadline, ScreenRant, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU