Yapımcıdan yılan hikayesine dönen John Wick 5'le ilgili açıklama

Gişe canavarı serinin yapımcısı, merakla beklenen yeni filmle ilgili konuştu

Dünya çapında 440 milyon dolar hasılat yapan John Wick 4, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 94 gibi yüksek bir puan almayı başarmıştı (Lionsgate)

John Wick 4 (John Wick: Chapter 4), Keanu Reeves'in canlandırdığı ve filme adını veren karakterinin sonunu getirmiş gibi görünse de Lionsgate, serinin 5. bölümle yola devam edeceğini duyurmuştu.

Yönetmen temkinli davranmıştı

59 yaşındaki Reeves ve yönetmen Chad Stahelski ise, Wick'in hikayesini devam ettirme olasılığı konusunda daha temkinli davranmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkili, daha fazla film çekmeye açık olduklarını kabul etse de karakterin nasıl geri göneceğinden emin değildi.

John Wick serisinin yapımcısı Basil Iwanyk, 5. filmle ilgili ScreenRant'e özel açıklamalarda bulundu.

Iwanyk, öncekilerden çok farklı bir hikaye olacağını düşündüğünü söyleyerek 5. filmle ilgili iyimser bir güncelleme paylaştı.

"Bitirmenin güzel ve zarif bir yolu"

"John Wick 4'ün sonuyla ilgili sevdiğim şey, eğer bu başka bir John Wick filmi olmayacağı anlamına geliyorsa, serinin güzel ve zarif bir şekilde bitirilmesi" diyerek söze başlayan yapımcı ekledi:

Eğer başka bir John Wick filmi olacaksa, ki ben olacağına inanıyorum, henüz ne olduğunu bilmiyoruz ama inanıyorum. Tamamen başka bir şey olacakmış gibi hissediyorum. Bir sonraki John Wick başka bir fasıl olacak. John Wick 4'ten 6 ay sonrası gibi olmayacak.

Basil Iwanyk, "Sadece bunun ne olduğunu bilmiyoruz" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

Ama hepimiz birlikte vakit geçirmeyi ve bu süreci seviyoruz. Zaman geçtikçe bunu daha çok özlüyoruz. Kulağa ne kadar çılgınca gelse ve gerçekten zor olsa da bu filmleri yapmanın gerçekten heyecan verici bir yanı var. Sizinle konuşmayı ve gişeyi kastetmiyorum bile. Sadece montajı, hazırlığı, oyuncu seçimini kastediyorum. Çok eğlenceli.

Spinoff için geri sayım

Öte yandan Len Wiseman'ın yönettiği ve başrolünde Küba asıllı aktris Ana de Armas'ın yer aldığı Ballerina'nın da 7 Haziran 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

Filmde, suikastçi bir kadının öldürülen ailesinin intikamını alması anlatılacak.
 

Independent Türkçe, ScreenRant, MovieWeb

DAHA FAZLA HABER OKU