Grinin Elli Tonu'nun yıldızı: "The Office'te hiç kimse benimle konuşmak istemedi"

Johnson "Dürüst olmak gerekirse hayatımın en kötü zamanıydı" dedi

(AFP)

The Office finalinin setindeki rahatsız edici deneyimini anlatan Dakota Johnson, çekimler sırasında "kimsenin kendisiyle konuşmak istemediğini" iddia etti.

Dunder Mifflin'deki kısa işini anlatan Grinin Elli Tonu'nun (Fifty Shades of Grey) yıldızı, Late Night with Seth Meyers'taki röportajda setteki "tuhaf dinamikleri" işaret ederek "Hayatımın en kötü zamanıydı" dedi.

Meyers, oyuncu kadrosunun dizi sona ererken üzgün olup olmadığını sorduğunda Johnson şu yanıtı verdi:

Üzgünlerdi. Son 10 yıldır devam eden tuhaf dinamikler de vardı. Bazıları birbiriyle konuşmuyordu ve ben 'Burada olduğuma çok heyecanlıyım!' diye ortama girmiştim.

Johnson gülerek "Ve kimse benimle konuşmak istemedi. Kimsenin umurunda değildim" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hit TV dizisinin uzun süredir hayranı olan Johnson, dizide rol almak üzere davet edildiğini ve çekimlerin yarım gün süreceğini düşündüğünü fakat nihayetinde iki hafta sürdüğünü söyledi.

Oyuncu, "Ve ben lanet olası dizide varla yok arasındayım!" diye espri yaptı.
 

The Office
Dakota Johnson final bölümünde Kevin'ın yerine geçen muhasebeciyi canlandırdı (NBC/The Office)


Mindy Kaling (The Mindy Project) ve Ellie Kemper (The Unbreakable Kimmy Schmidt) gibi oyuncuların kariyerinin başlamasını sağlayan The Office'in final bölümü, 8 yıl ve 9 sezonun ardından Mayıs 2013'te yayımlandı.

Dunder Mifflin'in ilk bölge müdürü Michael Scott rolündeki Steve Carell'in yanı sıra B.J. Novak, Mindy Kaling ve Joan Cusack gibi başka isimler de final bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı.

2015'te Grinin Elli Tonu serisiyle çıkış yapan Johnson daha sonra İkna (Persuasion), Karanlık Kız (The Lost Daughter) ve 2022'de kendi şirketi TeaTime Pictures'la yapımcılığını da üstlendiği Cha Cha Real Smooth gibi uzun metraj filmlerde oynadı.
 

Dakota Johnson
Dakota Johnson, Late Night with Seth Meyers'ta The Office'teki deneyimini anlatıyor (NBC)


Yakında Marvel'ın kanunsuz bir süper kahramanı merkezine alan en yeni filmi Madame Web'de, bir kazanın ardından özel güçler kazanan Cassandra Webb adlı bir kadını canlandıracak.

Johnson kısa süre önce, internette mim ve esprilere konu olan filmdeki bir replikle ilgili soruların sorulduğu "tuhaf" röportajda verdiği metanetli yanıtlarla övgü toplamıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU