Timberlake'ten sonra Spears bir kez daha konuştu: "Yine annene ağlayacak mısın?"

Spears, "Birisi bana sokaklarda hakkımda atıp tutan birilerinin olduğunu söyledi" diye yazdı

(Reuters)

Britney Spears,  Justin Timberlake'in manşetlere taşınan, "kesinlikle hiç kimseden" özür dilemek istemediği açıklamasına yanıt vermiş gibi görünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Timberlake, Spears'ın kendisinden "özür dilemesinden" sadece birkaç gün sonra, yakın tarihli bir canlı performansında bu açıklamayı yaptığında herkesi şoke etmişti.

Şimdi de Spears, Instagram profilinde yaptığı bir paylaşımla karşılık vermiş gibi görünüyor.

Spears, "Birisi bana sokaklarda hakkımda atıp tutan birilerinin olduğunu söyledi" diye yazdı.

Bunu mahkemeye taşımak ister misin yoksa geçen sefer yaptığın gibi annene mi ağlamak istersin ??? Dediklerimden pişman değilim!!!

Açıklama, Hang Hee Kim'in çektiği ve basketbol filesi içinde duran ayı gösteren "Perfect Timing" (Mükemmel Zamanlama) adlı fotoğrafla birlikte yer aldı.

Spears geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından eski erkek arkadaşı Timberlake'in müziğine olan takdirini paylaşmış ve 2023'te yayımlanan anı kitabı The Woman in Me'de (İçimdeki Kadın) yer alan bazı ifşalar için özür dilemişti.

Spears, anı kitabında Timberlake'le olan üç yıllık ilişkisinin çeşitli yönlerine değinmişti. Bunlardan biri de, hamile kalmasından Timberlake'in "kesinlikle memnun olmaması" nedeniyle kürtaj yaptırma kararı almasıydı. 

Spears, Instagram'da "Kitabımda yazdığım bazı şeyler için özür dilemek istiyorum" açıklamasıyla bir paylaşım yapmıştı.

Eğer gerçekten değer verdiğim herhangi birini kırdıysam, derinden özür dilerim.

Spears'ın artık kilitli olan Instagram profilinden alınan ekran görüntülerine göre, açıklama şöyle devam ediyordu:

Ayrıca Justin Timberlake'in yeni şarkısı Selfish'e aşık olduğumu söylemek istiyorum. Şarkı aşırı güzel. Ve nasıl oluyor da Justin ve Jimmy'yi her birlikte gördüğümde bu kadar gülüyorum?

Paylaşımında Timberlake'in Amerikalı komedyen Jimmy Fallon'ın kendi adını taşıyan programına kısa süre önce katıldığı sırada çekilmiş bir videosuna da yer vermişti.

Timberlake kısa bir süre önce Kuzey Amerika turnesi ve yeni albüm planlarını açıklamış ve yaklaşık 6 yılın ardından ilk single'ı Selfish'i yayımlamıştı. 

Şarkının yayınlanmasının ardından Spears'ın hayranları tepki olarak 2011'de yayımlanan ve aynı adı taşıyan şarkısını sürekli dinlemeye başladı.

Billboard, hayranlarının desteği sayesinde Spears'ın "Selfish"inin, Timberlake'in şarkısının ilk hafta satışlarını geçtiğini bildirdi.

Spears'ın hayranları Timberlake'in kamuoyu önünde özür dilemeyi reddetmesinden duydukları hayal kırıklığını da paylaştı.

Bir hayranı, "Bu tür bir 'umurumda değil' tavrı ancak gerçekten yanlış bir şey yapmadığınızda sevimli olur" şeklinde hoşnutsuz bir yorum yaparken, bir başka hayranı da "Britney, çok üzgünüm" diye yazdı.

Timberlake, 6. stüdyo albümü Everything I Thought It Was'ı 15 Mart'ta yayımlayacak.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU