Britney Spears'ın "özründen" sonra Timberlake'ten açıklama

Timberlake, 31 Ocak Çarşamba günü New York'ta verdiği konser sırasında dobra davrandığı bir an yaşadı

(AFP)

Britney Spears'ın kendisinden "özür dilemesinden" günler sonra Justin Timberlake, son konserinde performansına ara verip özür dileyeceği "kesinlikle hiç kimse" olmadığını söyleyerek herkesi şoke eden bir an yaşattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

43 yaşındaki şarkıcı kısa bir süre önce Kuzey Amerika turnesi ve yeni albüm planlarını açıklamış ve yaklaşık 6 yılın ardından ilk single'ı Selfish'i yayımlamıştı.

R&B esintili şarkının öne çıkan hayranlarından biri de 42 yaşındaki Spears. Geçen hafta bir sosyal medya paylaşımında eski erkek arkadaşının müziğine olan takdirini ve 2023'te yayımlanan anı kitabı The Woman in Me'deki (İçimdeki Kadın) bazı ifşaatlar için bir özrü paylaşmıştı.

Timberlake, 31 Ocak Çarşamba günü 43. doğum gününü kutlamak üzere New York'taki Irving Plaza'da tek gecelik ücretsiz bir konser verdi.

Instagram kullanıcısı gilbertohoraa'nın sosyal medyada yayımladığı bir videoda Timberlake, gecenin bir noktasında şarkı söylemeye ara vererek doğrudan kalabalığa seslendi.

Orkestra arka planda 2013'te Jay-Z'yle yaptığı Holy Grail'i çalarken mikrofona  "Bu fırsatı kesinlikle hiç kimseden özür dilememek için kullanmak istiyorum" dedi.

Pek çok kişi Timberlake'in bu cesur özür dilememe konuşmasını, Spears'ın son açıklamasıyla ilişkilendirdi.
 


Spears, anı kitabında Timberlake'le olan üç yıllık ilişkisinin çeşitli yönlerini anlatırken, hamile kalmasından Timberlake'in "kesinlikle memnun olmaması" nedeniyle kürtaj yaptırma kararı aldığını da açıklamıştı. 

Spears 28 Ocak Pazar günü paylaştığı Instagram gönderisinin altına "Kitabımda yazdığım bazı şeyler için özür dilemek istiyorum" diye yazmıştı.

Eğer gerçekten değer verdiğim herhangi birini kırdıysam, derinden özür dilerim.

 Spears'ın artık kilitli olan Instagram profilinden alınan ekran görüntülerine göre, açıklama şöyle devam ediyordu:

Ayrıca Justin Timberlake'in yeni şarkısı Selfish'e aşık olduğumu söylemek istiyorum. Şarkı aşırı güzel. Ve nasıl oluyor da Justin ve Jimmy'yi her birlikte gördüğümde bu kadar gülüyorum?

Paylaşımında Timberlake'in Amerikalı komedyen Jimmy Fallon'ın kendi adını taşıyan programına kısa süre önce katıldığı sırada çekilmiş bir videosuna da yer vermişti.

Bunun üzerine Spears'ın pek çok destekçisi Timberlake'in açıklamasından duydukları hayal kırıklığını paylaştı.

Bir hayranı, "Bu tür bir 'umurumda değil' tavrı ancak gerçekten yanlış bir şey yapmadığınızda sevimli olur" şeklinde hoşnutsuz bir yorum yaparken, bir başka hayranı da "Britney, çok üzgünüm" diye yazdı.

Timberlake'in "Selfish" şarkısının yayımlanmasının ardından Spears'ın hayranları tepki olarak 2011'de aynı isimle çıkardığı şarkısını sürekli dinlemeye başladı.

Çarşamba günü Billboard, hayranlarının desteği sayesinde Spears'ın "Selfish"inin, Timberlake'in şarkısının ilk hafta satışlarını geçtiğini bildirdi.

Timberlake, 6. stüdyo albümü Everything I Thought It Was'ı 15 Mart'ta yayımlayacak.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU