Charlie Sheen'i boğarak öldürmeye çalışmakla suçlanan komşu kendini savundu

20 Aralık'ta Electra Schrock, iddia edildiği üzere Sheen'in evine zorla girmeden önce aktör kapısının çalındığını duymuş

Charlie Sheen'in Malibu'daki evinde saldırıya uğradığı iddia edildi (AP)

Aktör Charlie Sheen'i evinde boğmaya çalıştığı iddia edilen komşusu, saldırı suçlamalarını reddetti. 

47 yaşındaki Electra Schrock, Two and a Half Men'in aktörüne ABD'nin Kaliforniya'nın Malibu kentindeki evinde saldırdığı iddiasıyla tutuklandıktan sonra resmi olarak "ciddi fiziksel yaralanmaya neden olabilecek güç kullanma" saldırı suçundan dava açıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD basınında yer alan haberlere göre Schrock'a karşı açılan ilk "ölümcül silahla saldırı" davası düşürüldü. 

Sheen'le Malibu'da aynı sitede yaşayan Schrock, 26 Aralık Salı günü Los Angeles mahkemesinde yapılan 9 dakikalık duruşmada aktöre saldırdığını reddetti.

Sheen'in avukatları, 20 Aralık'ta aktörün evinde meydana geldiği iddia edilen saldırının ardından "epey korkmuş" hissettiğini belirtirken, duruşma hakimi Schrock'un kefaletini 75 bin dolar (yaklaşık 2 milyon 205 TL) belirledi ve ona karşı uzaklaştırma kararı çıkardı.

The Independent yorum için Sheen'in temsilcileriyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Fox News, emniyet kaynaklarına dayanarak Sheen'in geçen hafta "kapısının çalındığını duyduğunu" ve kapıyı biraz aralayarak açtığında komşusu Shrock'un dışarıda durduğunu gördüğünü bildirdi.

Fox News'de, "Shrock, Sheen'in evine zorla girip onu ve boğazını sıkmaya başladı. Sheen, Schrock'tan kaçmaya çalıştı ama Schrock onu evin içinde takip etti" dedikleri aktarıldı.

Daha sonra aktör 911'i aramadan önce "Sheen'in boynunu birçok kez sıktığı ve sonunda gömleğini yırttığı" iddia edildi.

Los Angeles County Şerif Departmanı, 20 Aralık'ta Malibu'nun batısında meydana gelen bir olaya müdahale eden şerif yardımcılarının "Charlie Sheen'i saldırı kurbanı olarak teşhis ettiklerini" doğruladı.

Shrock adına savunma yapan eyalet avukatı (avukatlık ücretini karşılama olanağı bulunmayan bireylere eyaletin atadığı avukat -çn.) Randy Kaplan, mahkemeye Sheen'in olay sırasında herhangi bir yara almadığını belirtti ve "aşırı şişirilmiş bir kabahatten fazlası gibi görünmüyor" dedi.

Davanın ön inceleme duruşması 8 Ocak'ta yapılacak.

Sheen, ABD'nin popüler sitcom'u Two and a Half Men'de canlandırdığı çapkın bekar Charlie Harper rolüyle tanınırken, 1980'lerin hitleri Müfreze (Platoon), Borsa (Wall Street) ve Genç Silahşörler (Young Guns) gibi filmlerde de rol aldı.

Sheen'in eski sevgilisi Paula Speert'ten olan kızı Cassandra, eski eşi Denise Richards'tan olan kızları Sami ve Lola'yla eski eşi Brooke Mueller'den olan ikiz oğulları Bob ve Max de dahil olmak üzere 5 çocuğu var.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU