Jared Leto dünyaca ünlü gökdelene tırmandı

Suicide Squad yıldızının grubu Thirty Seconds to Mars, son albümleri It's the End of the World but It's a Beautiful Day'i tanıtmak üzere turneye çıkacak

(AFP)

Jared Leto'nun New York'taki Empire State Binası'na yasal şekilde tırmanan ilk kişi olduğunu, tarihi yapının yetkilileri doğruladı.

9 Kasım Perşembe günü Morbius'un 51 yaşındaki yıldızı, gökdelenin doğu tarafındaki 86. kattan 104. kata tırmandı. 20 dakika kadar süren tırmanışı onu binanın en yüksek noktasına çıkarırken yaklaşık 400 metre yüksekliğe ulaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gösterinin ardından NBC'nin Today programına konuşan Leto, ölmeden önce yapılacaklar listesindeki hayallerinden birini gerçekleştirmek ve rock grubu Thirty Seconds to Mars'ın 2024 turnesini tanıtmak için bunu yaptığını açıkladı.

Gucci Ailesi'yle (House of Gucci) tanınan oyuncu "Doğrusunu söylemek gerekirse gerginden ziyade heyecanlıydım" dedi.

Ama dürüst olayım; çok ama çok zordu. Düşündüğümden çok daha zordu.

Sembolik yapı seçimini açıklayan Leto "Empire State Binası'na her zaman hayranlık duydum ve tırmanmayı da çok severim" dedi.

Şarkıcı "İnanılmaz bir şey" diye ekledi.

Benim için çok şey ifade eden bu şehre tepeden bakıp güneşin doğuşunu izlemek. Çocukluğumdan beri New York, hayallerinizi gerçekleştirmeye gittiğiniz yer demekti.

Suicide Squad'la tanınan oyuncu özellikle insanların inşa ettiği yapılara tırmanmak gibi çılgın gösteriler gerçekleştirmesiyle son zamanlarda manşetlere çıkıyor.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)


Leto, "Şehirlerdeki binalara tırmanmayı seviyorum" dedi.

Bunu yapmak gerçekten eğlenceli.

Haziranda Leto, Berlin'deki 5 yıldızlı bir otele serbest stille tırmarak yoldan geçenleri şaşkına çevirmişti. Birkaç ay sonra bir başka çılgın gösterisini tamamlayan Leto, Teksas'taki bir müzik festivalinde bir iskelenin tepesinden aşağıya bungee jumping yaparak grubunun konserini başlatmıştı.

Thirty Seconds to Mars, son albümleri It's the End of the World But It's a Beautiful Day'i tanıtmak üzere gelecek yıl marttan eylüle kadar sürecek dev bir dünya turnesine çıkacak.

Kuzey Amerika'daki ön satış biletleri 10 Kasım günü yerel saatle 10.00'da satışa çıkıyor. Hayranlar ön satış fırsatlarına erişmek için "seasons" şifresini kullanabilir. Genel satış biletleriyse 17 Kasım Cuma günü satışa sunulacak.

Los Angeles merkezli rock grubu 1998'de Leto ve abisi Shannon tarafından kuruldu. Grup var olduğu süre boyunca 6 stüdyo albümü çıkarırken en son albümleri de eylülde çıktı. The Kill'le tanınan grubun üyelerinde yıllar içinde çeşitli değişiklikler yaşansa da Leto kardeşler her zaman grupta kaldı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU