The Continental'ın yapımcısı, yeni John Wick dizisini Batman'le kıyasladı

Yeni dizi, John Wick dünyasının birçok yönüne yeni bir ışık tutacak

The Continental'in başrollerinde Colin Woodell, Mel Gibson ve Mishel Prada yer alıyor (Peacock)

The Continental'ın baş yapımcısı Basil Iwanyk, dizinin Winston Scott gibi karakterleri ve John Wick'in dünyasını nasıl inceleyeceğini anlattı.

The Continental, John Wick filmlerindeki olaylardan onlarca yıl önce geçiyor ve Winston Scott'a, özellikle de New York'taki Continental Hotel'e nasıl sahip olduğuna odaklanıyor.

"Filmlerde uçup giden fikirleri açıklıyoruz"

The Continental, John Wick'in dünyasında önemli bir yere sahip. Suikastçılar için güvenli olan bu otelde "iş" yapılmasına izin verilmiyor.

Iwanyk, John Wick'in prequel (orijinal yapımdaki olayların geçmişini anlatan yapım) dizisiyle ilgili şunları söyledi:

John Wick dünyasının ve Winston'ın Batman Başlıyor'u (Batman Begins) gibi olduğunu söyleyebilirim. Sonunda bu 4 filmde sunulan tüm çılgınlığı açıklamaya başlıyor. Bu 4 filmin 6 ayda geçtiğini unutmamalısınız. İlk üçü, üç hafta gibi bir sürede geçiyor. İnsanlar kovalanıyor. Bu yüzden aslında yavaşlıyoruz. Filmlerde uçup giden tüm bu fikirleri, kavramları, karakterleri açıklıyor ve daha derine iniyoruz.

İlk film The Continental'ı, suikastçılar için güvenli bir sığınak olarak tanıtıyordu. Ancak, John Wick'in müttefiki ve Continental'ın New York şubesinin yöneticisi Winston Scott'ın geçmişi gibi, buranın nasıl çalıştığı ve ortaya çıktığı da gizemini koruyordu.

"Daha anlatılacak çok hikaye var"

Üç bölümden oluşan dizi, Winston'ın henüz otelin sahibi olmadan bu pozisyona nasıl geldiğini merkeze alacak. Prequel ayrıca, Winston'ın geçmişini de araştıracak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Continental, John Wick dünyasının birçok yönüne yeni bir ışık tutacak.

Dizinin yürütücü yapımcıları Basil Iwanyk ve Erica Lee, çekincelerine rağmen ikinci bir sezona açık olduklarını söylüyor.

Serinin ardındaki yaratıcı ekip, John Wick evreninde anlatılacak daha çok hikâye olduğuna inanıyor.

Dizinin ilk bölümü 22 Eylül'de Amazon Prime'da yayımlanacak.


Independent Türkçe, ScreenRant, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU