Charlize Theron neden "bir daha asla" bir film için kilo almayacağını açıkladı

Oyuncu son Tully deneyiminin ardından kilosunu bir film için asla değiştirmemeye yemin etmiş

Charlize Theron, Tully'de (Focus Features)

Charlize Theron neden bir daha "asla" bir film için kilo almayacağını açıkladı.

Oyuncu geçmişte iki rolü için kilo almak adına yeme alışkanlıklarını değiştirmişti: Seri katil Aileen Wuornos'u canlandırdığı 2003 yapımı Cani (Monster) ve doğum sonrası depresyon yaşayan üç çocuklu bir anneyi canlandırdığı 2018 yapımı komedi filmi Tully.

48 yaşındaki Hollywood yıldızı "bunu bir daha asla yapmayacağını" söyledi.

Theron yeni bir röportajında şöyle dedi:

Bir daha asla ama asla bir filmde oynayıp 'Evet, 20 kilo alırım' demeyeceğim. Bunu bir daha asla yapmayacağım çünkü aldığınız kiloları çıkarıp atamıyorsunuz.

Oyuncu Allure'a "27 yaşındayken Cani'de rol almıştım. Bir çırpıda 14 kilo falan verdim. Üç öğün atladım ve normal kiloma geri döndüm" dedi.

Sonra 43 yaşında Tully için aynısını yaptım ve bir yıl boyunca kilo vermeye çalıştıktan sonra doktorumu aradığımı hatırlıyorum ve ona 'Sanırım ölüyorum çünkü bu kiloyu veremiyorum' dedim. Doktorum da '40'ını geçtin. Sakin ol. Metabolizman eskisi gibi değil' dedi. Kimse bunu duymak istemez.

Son yıllarda Sarışın Bomba (Atomic Blonde/2017) ve The Old Guard (2020) gibi bir dizi aksiyon filminde yer alan Theron, Hızlı ve Öfkeli (The Fast & Furious) serisine de katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu bu performanslarla ilgili "gerçekten canını sıkan" bir durumun da "kendini incittiğinde iyileşmesinin 20'li yaşlarındakinden çok daha uzun sürmesi" olduğunu söyledi.

Theron "Yüzümden ziyade keşke 25 yaşındaki vücudum olsaydı da kendimi duvara fırlattığımda ertesi gün canım bile yanmasaydı" diye devam etti.

Artık üç gün spor yapmadıktan sonra spor salonuna geri dönünce yürüyemiyorum. Tuvalete oturamıyorum. Bunların hepsi çok gerçek anlar.

Cani'deki rolüyle Oscar kazanan Theron, en son 2023 yapımı Hızlı ve Öfkeli 10'da (Fast X) rol aldı ve gelecek aylarda Netflix'te gösterime girecek, Old Guard'ın devam filminin çekimlerini tamamladı.
 

Charlize Theron
Charlize Theron, Tully'de (Sierra/Affinity)


Gwyneth Paltrow'un 2001 yapımı komedi filmi Alçak Adam'daki (Shallow Hal) dublörü Ivy Snitzer, The Guardian'a verdiği yeni bir röportajda filmdeki rolünün ruhsal ve fiziksel sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerinden bahsetmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU