Euphoria'nın yıldızı Angus Cloud'un annesi oğlunun son gününü anlattı

"Bu dünyadan ayrılmaya niyetli olmadığı çok açık"

Cloud, HBO'nun sevilen dizisi Euphoria'da "Fez" lakaplı uyuşturucu satıcısını canlandırdırıyordu (HBO)

Euphoria'nın 25 yaşında hayatını kaybeden yıldızı Angus Cloud'un annesi, oğlunun son günüyle ilgili ayrıntıları paylaştı. Cloud'un ölüm nedeni açıklanmamış olsa da annesi Lisa Cloud, aktörün "hayatına son verme niyetinde olmadığını" söyledi.

Cloud, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlar, hepinizin bilmesini isterim ki aileme gösterdiğiniz sevgiye minnettarım" dedi.

Ayrıca bilmenizi isterim ki oğlum, babasının akciğer zarı kanserinden zamansız ölümü nedeniyle derin bir keder içinde olmasına rağmen son gününde neşeliydi. Odasını yeniden düzenliyor ve sevdiği evde bir süre daha kalmak niyetiyle eşyalarını yerleştiriyordu. Üniversitede okuyan kız kardeşlerinin geçimine yardımcı olmak ve annesine duygusal ve maddi olarak yardım etmek istediğinden söz ediyordu.

Cloud, sözlerine şöyle devam etti:

Hayatına son vermek gibi bir niyeti yoktu. İyi geceler diye sarıldığımızda birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi ve sabah görüşeceğimizi söyledik. Ondan sonra vücuduna ne girdiğini bilmiyorum. Bildiğim tek şey başını sanat projeleri üzerinde çalıştığı masaya koyduğu, uykuya daldığı ve bir daha uyanmadığı.

Lisa Cloud, mesajını "Kazara ve trajik bir şekilde aşırı doz aldığını öğrenebiliriz ancak bu dünyadan ayrılmaya niyetli olmadığı çok açık" diyerek sürdürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal medya paylaşımlarının oğlunun ölümünün kasıtlı olduğunu öne sürdüğünü ifade eden acılı anne, "Durumun böyle olmadığını bilmenizi isterim" dedi.

Cloud, mesajını "Onun anısını onurlandırmak için lütfen rastgele iyilik yapmayı günlük yaşamınızın bir parçası haline getirin" diyerek sonlandırdı.

İtfaiye sözcüsü Michael Hunt bu hafta başında CNN'e yaptığı açıklamada, ilk müdahale ekiplerinin, ailenin Kaliforniya'daki evine tıbbi acil durum için sevk edildiklerinde Cloud'un "zaten ölmüş" olduğunu tespit ettiklerini söylemişti.


Independent Türkçe, CNN, Variety
 

DAHA FAZLA HABER OKU