Adam Brody, kaybettiği büyük Marvel rolünü açıkladı: "Onu ben istemiştim"

Yenilgiyi kabul eden oyuncu, rakibini "O benden daha iri, daha güçlü" diyerek övdü

Brody, 2003-2007 arasında yayımlanan The O.C.'deki Seth Cohen karakterini canlandırarak ünlü olmuştu (Warner Bros)

Adam Brody, Variety'ye verdiği yeni röportajda, hangi Marvel rolü için seçmelere katıldığını ve kaybettiğini açıkladı.

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden The O.C.'nin yıldızı, Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) üçlemesinin zeki kahramanı Peter Quill rolü için seçmelere katıldığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"O rolü ben istemiştim" diye itiraf eden Brody, geriye dönüp baktığında Chris Pratt'in Marvel Sinematik Evreni'ndeki rol için "daha uygun" olduğunu fark ettiğini de ekledi.

"O benden daha iri, daha güçlü" diyen 43 yaşındaki oyuncu, yenilgiyi kabul etse de kendisini bu rol için seçmelere katılmaya iten şeyin "ton olarak gerçekten hoşuna gitmesi" olduğunu söyledi.

San Diego doğumlu yıldızın kariyeri, The O.C.'nin başarısının ardından gelişmeye devam emişti. Amerikalı oyuncu, Bay ve Bayan Smith (Mr. and Mrs. Smith), Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler (Thank You For Smoking) ve Aşk Diyarında (In The Land Of Women) gibi filmlerde rol almıştı.  

Brody, Variety'ye verdiği röportajda, eleştirmenlerin yerden yere vurduğu 2003 yapımı Gigli'de oynadığı yardımcı rolle ilgili de konuştu. Aktör, ilk okuduğunda senaryoyu beğendiğini itiraf etti.

Brody, son filmi Vahşi Nehir'de (River Wild) gerçek hayattaki eşi Leighton Meester'la birlikte rol alıyor.


Independent Türkçe, Daily Mail, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU