Netflix'in yeni filmini izleyenler hayran kaldı: "Sekse en yakın şey bu!"

16 Haziran'da gösterime giren Extraction 2'de 21 dakika süren tek planlık bir dövüş sahnesi bulunuyor

Sam Hargrave hem Extraction'ı hem de devam filmini yönetti (Netflix)

Chris Hemsworth'ün Avustralyalı paralı asker Tyler Rake'i canlandırdığı Extraction, 2020'de Netflix'te gösterime girmiş ve platformun en büyük hitlerinden biri olmuştu. Devam filmi Extraction 2, 16 Haziran'da gösterime girdi ve Rotten Tomatoes'ta aldığı yüzde 74'lük puanla daha da güçlü bir açılış yaptı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Chris Hemsworth, Extraction 2'nin gösterime girmesi şerefine Netflix'in Tudum adlı verilen küresel hayran etkinliğinin açılışını yaptı. Kendisine eşlik eden yönetmen Sam Hargrave, filmin 20 dakikadan uzun süren tek planlık dövüş sahnesinin nasıl çekildiğini anlattı. Hemsworth de müjdeyi verdi ve Netflix'le Extraction 3'ü çekmek için şimdiden "görüşmelere başladıklarını" açıkladı.

Platforma gelir gelmez devam filmini izleyen Extraction 2 hayranları, "belalı" Chris Hemsworth ve "vahşi" aksiyon sahnelerinden övgüyle bahsetti. 2020 yapımı aksiyon filminin devamını izleyenler, ikinci filmin ilkinden daha iyi olduğu konusunda ısrar etti.

Chris Hemsworth, filmde Bangladeş'in Dakka kentindeki görevinde aldığı ağır yaralarla ölümden zar zor kurtulan ve yeni görevlerini üstlenmeye hazır Tyler Rake'i canlandırıyor.

Filmi izleyenler görüşlerini belirtmek için sosyal medyayı kullandı. Extraction 2'den memnun kalan bir sosyal medya kullanıcısı şöyle yazdı:

Dostum, #Extraction2 çılgınca; sanki bir video oyunu hayata geçirilmiş gibi. Hemsworth'ün elleri yanarken insanları yumruklaması üst düzey eğlence. Tren sahnesi de çok havalı.

İzleyiciler 21 dakika uzunluğundaki tek plan aksiyon sekansından büyük övgüyle bahsederken, bir izleyici söyle dedi: 

Vay canına #Extraction2 harika! Dur durak bilmeyen aksiyonu, geliştirilmiş hikayesi ve aklımı alan 21 dakikalık tek plan sekansıyla ilk filmi geride bırakıyor.

Bir diğer sosyal medya kullanıcısı da "Hemsworth gerçekten belalı ve Hargraves'in yönetmenliği ustaca. Daha fazla enerji, daha fazla aksiyon ve daha fazla çılgınlık var... Bayıldım!" 

Filmi izlerken çok iyi vakit geçirdiğini söyleyen bir sinemasever de "İlkinden gayet keyif almıştım ama bu kesinlikle her açıdan seviye yükseltti" ifadelerini kullandı.

Filmin ilk 30 dakikasını seyrettiğini söyleyen bir izleyiciyse şöyle yazdı:

Sekse en yakın şey bu. Chris Hemsworth ne yaparsa yapsın çok iyi.

Extraction 2'de Chris Hemsworth'ün yanı sıra Olga Kurylenko, Idris Elba, Golshifteh Farahani, Adam Bessa ve Daniel Bernhardt da rol alıyor.

Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda aksiyon sahnelerinden bahseden üç çocuk babası Hemsworth, film için "şimdiye kadarki en detaylı ve yorucu dövüş eğitimini aldığını" söylemişti.

Extraction yayımlandığında Netflix'te en çok izlenen filmlerden biri olmuştu. Film, sadece 4 hafta içinde toplamda 99 milyon izleyiciye ulaşmıştı. 


Independent Türkçe, Daily Mail, Screenrant

DAHA FAZLA HABER OKU