Floyd Mayweather, mafya torununa karşı: Salon savaş alanına döndü

UFC efsanesi Conor McGregor, organize suç örgütü Gambino Ailesi'nin meşhur lideri John Gotti'nin torununa destek verdi

Dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather'ın son gösteri maçı olaylı bitti. Mayweather, iki gün önce ABD'deki organize suç örgütü Gambino Ailesi'nin meşhur lideri John Gotti'nin torunu John Gotti III'yle karşılaştı.

Florida eyaletindeki FLA Live Arena'daki müsabaka 6 raunt sürdü. Spor haberleri sitesi Sporting News, 46 yaşındaki boksörün maçta Gotti'yi pek ciddiye almadığını ve dişlik takmadığını yazdı.

Karşılaşma boyunca birbirlerine laf atan ikili, son rauntta da buna devam etti. Hakem Kenny Bayles, boksörlerin uyarılarını karşılıksız bırakmasının ardından maçı durdurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Gotti hakemin kararına rağmen Mayweather'a saldırmaya devam etti. Bunun ardından her iki dövüşçünün yakınları ve korumaları ringe girip kavgaya tutuştu.

Maçı izleyen Sporting News editörü Daniel Yanofsky, salonun her yerinde kavga çıktığını belirtti. Mayweather bu esnada ring dışına çıktı.

Gotti, maçın ardından Instagram'daki gönderisinde Mayweather'ın "hayatı boyunca düşmanı olacağını" söyledi. 30 yaşındaki Gotti daha sonra Mayweather'ın profesyonel kariyerindeki son rakibi olan UFC efsanesi Conor McGregor'a seslendi:

Desteğe ihtiyacımız var.

McGregor bu çağrıyı karşılıksız bırakmayıp "Gotti'leri destekliyorum. Savaş devam ediyor" dese de attığı tweet'i daha sonra sildi.

 

Independent Türkçe, Insider, MMA Fighting

DAHA FAZLA HABER OKU