Johnny Depp'in kızının müstehcen sahneleri yine olay yarattı: "6 bölüm bunu mu izleyeceğiz?"

Skandal yaratan dizinin ikinci bölümünde, hem cinsellik hem de uyuşturucunun dozu daha da artıyor

Johnny Depp'in müstehcen sahneleriyle eleştirilen dizide rol alan kızıyla gurur duyduğu iddia edilmişti (HBO)

HBO'daki şoke edici ilk bölümünden bir hafta sonra The Idol, en az birincisi kadar tartışmalı yeni bölümüyle döndü.

Euphoria'dan Sam Levinson, şarkıcı The Weeknd ve Reza Fahim'in yaratıcıları olduğu dizi, dün gizemli Tedros karakterinin pop yıldızı Jocelyn'in hayatını yavaş yavaş ele geçirmeye başladığını gösteren Double Fantasy (Çifte Fantezi) adlı bölümle geri geldi.

İkinci bölümdeki Britney Spears benzerliği dikkat çekti

İzleyicileri şaşkına çeviren yeni bölümde, Johnny Depp'in kızı Lily-Rose Depp tarafından canlandırılan problemli süperstar Jocelyn, mastürbasyon yapıyor ve kendine zarar veriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pop fenomeni Jocelyn'in işkence gibi bir klip çekimi sahnesini de içeren ikinci bölümde, hem cinsellik hem de uyuşturucunun dozu ilk bölüme kıyasla daha da artıyor. 

Bir yandan annesinin yasını tutan Jocelyn'in, Britney Spears'ın yaratıcılığının zirvesindeki halini hatırlatan bir görünüme sahip olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.

Yeni bölüm Tedros'un günlük yaşamına dair ipuçları da sunuyor. Pilot bölümde görülen gece kulübünün yanı sıra tarikat benzeri bir menajerlik şirketi işleten Tedros, müşterilerinden biri üzerinde sık sık "şok tasması" kullanıyor.

theidol-.jpg
İzleyiciler ve eleştirmenler Jocelyn karakterini Britney Spears'a benzetse de, dizinin yaratıcıları pop yıldızından ilham almadıklarını söylüyor (HBO) 


Dizinin ilk bölümünde olduğu gibi seyirciler The Idol'la ilgili düşüncelerini paylaşmak üzere sosyal medyaya akın etti. 

"Seni seviyorum ama müziğe devam et"

The Weeknd, dün hayranlarına dizinin yayın saatini hatırlatmış ve The Idol'ın ikinci bölümünün bir saat içerisinde başlayacağını yazmıştı. Yorum yapmak için doğrudan The Weeknd'in Instagram sayfasına gelen öfkeli bir izleyici, "Adamım seni seviyorum ama müziğe devam et" diye yazdı.

İkinci bölümü izleyen bir diğer sosyal medya kullanıcısı, #THEIDOL hashtag'ini de ekleyerek "6 bölüm boyunca Jocelyn'i mastürbasyon yaparken izlemek zorunda mı kalacağız?" diye sordu.

Yönetmeni kovup diziyi yeniden çekti

The Idol'ı beğendiğini söyleyen bir sosyal medya kullanıcısıysa dizinin teknik olarak iyi yapıldığına dikkat çekti ve ekledi:

Bu dizinin istismarı onayladığını hiç düşünmüyorum. Aksine, istismarın nüanslarına ışık tutmak için hiciv ve korkuyu kullanıyor.

Dizinin yaratıcısı Levinson'ın yönetmen Amy Seimetz'i kovduğu ve dizinin tamamını kendi yönetiminde yeniden çekmeye başladığı biliniyor. Tüm sezonun çekimlerinin yaklaşık yüzde 80'inin tamamlandığı bildiriliyor. 


Independent Türkçe, Daily Mail, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU