The O.C.'nin yıldızı: Seks hakkında samimi ve açık konuştuğum için işimi kaybettim

Bilson, "Uygunsuz hiçbir şey söylemedim" diyor

41 yaşındaki oyuncu, 2003'te gençlik dizisi The O.C.'de Summer Roberts rolünü üstlenerek çıkış yapmıştı (AP / Arşiv)

Rachel Bilson, "seks hakkında samimi ve açık bir şekilde" konuştuğu için işini kaybettiğini iddia ederken sonuç karşısında "şaşkın" olduğunu açıkladı.

The OC'nin 41 yaşındaki eski yıldızı, bu hafta Broad Ideas podcast'inin bir bölümünde durumdan bahsetti ve mesleki sonuçların, önceki haftalarda Women on Top podcast'ine katıldığı sırada “hırpalanmak” istediğine dair yaptığı yorumlardan kaynaklandığını söyledi.

Bilson, "İlginç bir hafta oldu çocuklar" dedi.

Profesyonel hayatımda ilk defa bu hafta bir iş kaybettim, çünkü söylenen şeyler basında yer aldı ve tıklama tuzağı manşetler falan filan.

Arkadaşımızın podcast'inde seks hakkında samimi ve açık olarak, mizahi bir şekilde konuştuğum için bir işim elimden alındı... Seks hakkında açıkça konuştuğum için zaten sahip olduğum bir işim elimden alındı.

Bilson'a göre bu karar kendisini "şaşkınlığa uğrattı" çünkü "bekar bir anne, bir kadın, açık ve dürüst davrandığı ve konu seks olduğu için işini kaybetti".

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bilson söz konusu yorumları en sevdiği ve en sevmediği seks pozisyonları hakkında bir sohbet sırasında yapmış, Hart of Dixie'nin yıldızı o sırada "hırpalanmayı" sevdiğini iddia etmişti.

Bununla birlikte Bilson, Broad Ideas'ın bu haftaki bölümünde yorumları "şaka yollu" yaptığını ve bu yorumlar nedeniyle işinden çıkarılmasının "ayrımcılık" olduğuna inandığını söyledi.

Oyuncu, "Her şeyden önce, röportajda bunu şaka yollu söyledim, 'Evet, hırpalanmak istiyorum' gibi. Esasında, 'tamam yatak odasında kontrolü ver ya da kontrolü al' gibi, her neyse" diye açıkladı.

Samimi bir şekilde konuşuyorduk.

İşi kaybettiği için "ağladığını" itiraf eden Bilson, daha sonra durum karşısında yaşadığı şoku yineledi.

"Dürüst olmak gerekirse dumura uğradım. Her şey başlamıştı ve ben işi kaybettim. Berbat bir durum" dedi ve bekar bir anne olarak bu işlere "ihtiyacı olduğunu" sözlerine ekledi.

Bilson'a göre, adını vermediği söz konusu şirket, hayranlarının yorumlarını araştırmasından ve ardından seks hakkında samimi bir şekilde konuştuğu diğer örnekleri bulmasından da endişe ediyordu.

Bununla birlikte, "uygunsuz" bir şey söylemediğini belirttiği için, elinden gelse söylediklerini geri almayacağını söyledi.

Bilson, "Uygunsuz hiçbir şey söylemedim" dedi.

Dil seçimi, eğer geri dönebilseydim, şimdi bir iş kaybettiğimi bilerek, belki farklı bir şekilde söylerdim. Ama yine de söylememezlik etmezdim.

Sosyal medyada Bilson'ın hayranları onu savunmaya geçti ve birçoğu onun adına kızdı.

Bir kişi Twitter'da "Keşke markanın adını paylaşsa da internet onlara bir doz adalet verse" diye yazarken, bir başkası da şöyle dedi:

İşini kaybetmek için epey çılgın bir sebep. Pek çok insan özel hayatları hakkında aşırı paylaşımlarda bulunuyor, bunun onun işi ya da yeteneğiyle hiçbir ilgisi yok.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar
 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU