Panda'yla meşhur olan rapçi Desiigner uçakta mastürbasyon suçlamasıyla hakim karşısına çıkacak

"Yaptıklarımdan utanıyorum"

Desiigner, 2016'da yayımlanan Panda adlı şarkısıyla adını bütün dünyaya duyurmuştu (Reuters/Arşiv)

Rapçi Desiigner, Japonya'dan ABD'ye dönerken uçakta penisini açıp mastürbasyon yaptığı gerekçesiyle hakim karşısına çıkacak.

Minnesota Başsavcılığı tarafından pazartesi yapılan açıklamada olayın, Delta Havayolları'nın Japonya'nın başkenti Tokyo'dan Minnesota eyaletine bağlı Minneapolis'e 17 Nisan'da yaptığı uçuşta gerçekleştiği duyuruldu. 

Gerçek adı Sidney Royel Selby III olan sanatçının uçakta birkaç defa penisini gösterip mastürbasyon yaptığı bildirildi.

Kabin görevlileri, yapılan ikazlara rağmen durmayan Desiigner'ı uçağın arkasına nakletti. CBS News, Desiigner'ın uçak indikten sonra görevlilerden özür dilediğini aktardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Minneapolis'teki St-Paul Uluslararası Havalimanı'nda FBI tarafından sorgulanan rapçi, Japonya'da "istediğini elde edemediği" ve kabin görevlilerinden birini beğendiği için bunu yaptığını söyledi. Desiigner'ı sorgulayan FBI ajanı, rapçinin sarhoş gibi durmadığını söyledi. Desiigner da herhangi bir içki ya da uyuşturucu kullanmadığını savundu.

Desiigner, 21 Nisan'da Twitter'da paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

Son birkaç aydır iyi değilim ve olan biteni anlamak için çabalıyorum. Yurtdışında bir konsere gittiğimde hastaneye kaldırılmam gerekti. Doğru dürüst düşünemiyordum. Bana ilaç verdiler. Uçağa binmem ve eve dönmem gerekiyordu. Uçakta yaptıklarımdan utanıyorum.

ABD'ye geldikten sonra akıl sağlığı için bir merkeze yattığını söyleyen rapçi, bir sonraki duyuruya kadar bütün konserlerini iptal ettiğini duyurdu. 
 


Uçakta teşhir suçlamasıyla hakkında dava açılan Desiigner, hüküm giymesi halinde 90 gün hapis ve 500 dolar para cezası alabilir.

Desiigner'ın meşhur şarkısı Panda, YouTube'da 1 milyardan fazla kez dinlendi. Desiigner bu parçayla  59. Grammy Ödülleri'nde En İyi Rap Performansı'na aday gösterilmişti. 

 

Independent Türkçe, Insider, Fox News

DAHA FAZLA HABER OKU