Prens William ve Kate Middleton'ın balmumu heykelleri turistleri korkutuyor

Yorum yapanlardan biri, Britanya tahtının varisinin "gülümsemesiyle kendisini korkuttuğunu" söyledi

Prens William ve Kate Middleton'ın balmumu heykelleri Kraków Balmumu Müzesi'nde (Tripadvisor)

Polonya'daki bir balmumu müzesi, ziyaretçilerinden birinin Prens William ve Kate Middleton'ın "ürkütücü" heykellerinin videosunu paylaşmasının ardından viral oldu.

TikTok'ta paylaşılan görüntülerde Becka Blackburn, Tripadvisor'da halihazırda sadece 2,5 puan alan Krakow Balmumu Müzesi'ni geziyor.

13 milyondan fazla görüntülenen, "Polonya'nın en kötü balmumu müzesinde bana eşlik edin" başlıklı videoda Shrek, Michael Jackson, Harry Potter oyuncuları, Elvis, Mike Tyson ve Lady Gaga gibi ünlülerin balmumu heykelleri yer alıyor.

Müzede Britanya Kraliyet Ailesi'nin üyeleri Kraliçe II. Elizabeth, Prens Philip, Prens William ve Kate Middleton'ın da tasvirleri görülüyor.

 

@beckablackburn4 I couldnt tell if this was a real wax museum wait until the end #krakow #krakow23 #poland #fail #funny #viral #waxmuseum Funny Song - Cavendish Music


Prens William'ın balmumu figürü, "20 Jagerbomb içtikten sonraki Hugh Grant"e benzetilirken, başkaları da Kate Middleton'ın heykeline "kıkır kıkır güldüğünü" söyledi.

Bir kişi "Kelimeler yetersiz, sadece gülmekten ağladım" diye yazarken bir başkası da şöyle dedi:

İyiye gidiyor diye düşünüyordum ki Prens Willliam ve Kate'i gördüm.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Başka biri "Kaşıyamadığı bir yeri kaşınıyormuş gibi görünüyor" derken bir diğer kullanıcıysa Britanya tahtının varisinin "gülümsemesiyle kendisini korkuttuğunu" söyledi.

Kate Middleton'ın alnı uzatılmış ve kendine özgü ipeksi kahverengi saçları saman rengi kabarık bir paspasla değiştirilmiş.

Prens William'ın balmumu kopyasının sahte, delice bir gülümsemesi ve hafif yeşil bir teni var.

Bununla beraber Mike Tyson ve Prens Philip'in, ünlüler arasında gerçek hayattaki haline biraz benzeyen yegane iki kişi olduğunda çoğunluk hemfikirken bir kişi şöyle dedi:

Bütçelerinin tamamını Tyson ve Prens Philip'e yatırmışlar ve sonra "Yani biraz balmumumuz kaldı, hadi bir şeyler deneyelim" demişler.

Polonya medyasına göre 10 yıldır açık olan müze her ay, balmumu heykellerin yanında özçekim yapmak isteyen 10 binden fazla ziyaretçiyi ağırlıyor.

Yorum yapan bir diğer kişi, "Etrafta dolaşmak yaklaşık 5 dakika sürüyor, hatta bir çocuğun ağladığını gördük, muhtemelen ürkütücü heykellerden çok korkmuştu" dedi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/travel

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU