Erdoğan'dan 6'lı Masa hakkında ilk yorum: Böyle olacağını aylar öncesinde zaten söylemiştik

Erdoğan, “Onlar eteğindeki taşları döküyorlar. Onların döktüğü taşları bizim toplamak gibi bir niyetimiz yok” dedi

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Vahdettin Köşkü'ne giderken yolda gazetecilerin sorularını yanıtladı. 6’lı Masa’yla ilgili açıklama yapan Erdoğan, konuyla ilgili ikinci bir gelişmeye kadar hiç konuşmama kararı aldıklarını belirterek, "Bunlar eteklerindeki taşları döksünler. Sonra, bir değerlendirmeyi Cumhur İttifakı olarak aramızda yapıyoruz. AK Parti olarak da bizler MKYK'da değerlendirmeleri yaparız. Bu değerlendirmeden sonra kararımızı veririz." dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onlar ne der ne yapar, nasıl adım atar, böyle bir durumumuz yok. Biz zaten Cumhur İttifakı olarak hedefimizi belirledik” diyen Erdoğan şunları söyledi:

 Yolumuzu belirledik ve şu anda bütün çalışmalarımızı da bunun üzerine yapıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz.

Onlar eteğindeki taşları döküyorlar. Onların döktüğü taşları bizim toplamak gibi bir niyetimiz yok. Bunun böyle olacağını aylar öncesinde zaten söylemiştik. Oturdular, konuştular, dağılırlar demiştim. Biz can derdindeyiz, onlar mal derdinde. Türkiye'de deprem olayı var, felaketlerin felaketi var. Biz bir yılın içerisinde inşallah bu enkazı kaldırıp bir an önce dışarıda kalan vatandaşımızı tekrar konutlara yerleştirelim istiyoruz.

 

AA 

DAHA FAZLA HABER OKU