Ünlü rapçi Iggy Azalea, OnlyFans'te nasıl para kazandığını anlattı

"Ben asla kullanmam" demişti ama kararından döndü

Azalea, "Hotter Than Hell" projesiyle aynı adı taşıyan ve Aralık 2023'te basılacak kitabının içeriklerini önce OnlyFans'teki abonelerine sunacak (Reuters)

Iggy Azalea, yetişkinlere özel müstehcen içeriklerin yer aldığı OnlyFans'teki deneyimini anlattı. 

Bu hafta Watch What Happens Live With Andy Cohen adlı talk show'a katılan dünyaca ünlü rapçi, geçen ay bu platforma kaydolmuştu. 

Sunucunun nasıl bir deneyim yaşadığını sorması üzerine Azalea, hayranlarının kendisinden ses kaydı istediğini söyledi. 

Bu kayıtlarda hayranlarını aşağıladığını açıklayan 32 yaşındaki rap yıldızı, "Erkekler ne kadar b*ktan olduklarını duymak için bana para veriyor" dedi ve ekledi:

'Oh, 200 dolar, 300 dolar vereyim' der gibi oluyorlar ve ben de bu oyunu seviyorum. Geceleri yatağımda otururken erkeklere ne olduklarını söylüyorum ve bana para ödüyorlar.

Iggy Azalea platformdaki hayranlarıyla gerçekleştirdiği tüm diyalogların böyle olmadığını, bazılarıyla Netflix'te ne izledikleri gibi gündelik konuşmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi. 

Daha önce de Emily Ratajkowski'nin podcast'inde yer alan Avustralyalı rapçi, neden OnlyFans'e katıldığını şöyle anlatmıştı:

O kadar fazla insan benim bedenimden para kazandı ki… Ve kendi lanet bedenimden en az parayı kazanan da ben oldum. Bedenim zaten metalaştırılmıştı ve bundan asli faydayı sağlayan kişi ben bile değildim. Başlarım böyle işe!

Iggy Azalea şu anda takipçilerinden aylık 25 dolar istiyor. 250 dolar bahşiş verenler 12 ay boyunca VIP üye oluyor. VIP üyeliğin özel bir fotoğrafla birlikte bazı bilinmeyen faydalar sağladığı bildiriliyor. 

Avustralyalı müzisyen, "Hotter Than Hell" (Cehennemden Daha Sıcak) adını verdiği yeni projesi için müstehcen içerik platformu OnlyFans'le işbirliği yaptığını 13 Ocak'ta Instagram hesabından açıklamıştı. Dijital sanat projesi olarak lanse ettiği Hotter Than Hell kapsamında sansürsüz fotoğraflar, videolar ve illüstrasyonlar paylaşacağını duyurmuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dört kere Grammy'e aday gösterilen rapçi, OnlyFans'e katıldığından beri ne kadar para kazandığınıysa gizliyor. 

Azalea, yakın dönemde tüm şarkı kataloğunu da dolar cinsinden sekiz haneli bir miktara sattı. Bu ay yeni bir ev ve lüks bir otomobil aldığını da duyurdu. 

Ünlü rapçi, iki yıl önce attığı bir tweet'te OnlyFans'e asla katılmayacağını söylemişti. Nisan 2021'de paylaştığı tweet'te Azalea "OnlyFans kimileri için güçlendirici bir yer olabilir ama BEN ASLA KULLANMAM. O tür paylaşımlar yapmak istemiyorum" diye yazmıştı.

Geçen ay fikrini değiştirdiği görülünceyse şöyle dedi:

İtiraf etmek gerekirse, OnlyFans'in bu kadar yaratıcı olabileceğim bir platform olduğunu hiç bilmiyordum. Bugüne kadarki en büyük projemde onlarla işbirliği yapmayı beklemezdim.
 

Independent Türkçe, Daily Mail, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU