Drake, seks sonrası kendisini kapı dışarı ettiğini iddia eden kadına yanıt verdi

Ünlü rapçi, daha önce de kullanılmış kondoma acı sos döktüğü iddiasıyla gündeme gelmişti

Şıpsevdiliğiyle tanınan Drake, geçen günlerde vazgeçtiği her evlilik teklifini temsilen 42 pırlanta yüzükten yaptırdığı kolyeyle gündeme gelmişti (Reuters)

Bir TikTok kullanıcısı, Kanadalı rapçi Drake'le seks yaptıklarını ve ardından evden kovulduğunu öne sürdü.

"Imbigjas" kullanıcı adlı kadın, Drake'le yaşadığı olayı, paylaştığı TikTok videosunda anlattı. Kadın, Drake'in kendisine sosyal medyadan mesaj attığını, bir süre konuştuktan sonra rapçinin evinde görüşmeye karar verdiklerini dile getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

TikTok kullanıcısı, Drake'in kendisine daha buluşmanın başında gizlilik sözleşmesi imzalattığını ekledi.

Drake'in "Çocuk yapmak ister misin?" diye sorduğunu ve ardından cinsel ilişkiye girdiklerini anlatan kadın şunları söyledi:

Korunmayı reddetti, bu biraz tuhaf geldi ama o an akışına bıraktım. 

Seksten sonra olayların ters gitmeye başladığını belirten kadın şöyle devam etti:

Sarılarak film izliyorduk. Telefon kamerasını açtım ve onu çekmeye başladım. Bunu görünce çok sinirlendi, güvenlik görevlilerini çağırdı. Beni dışarı attılar.

TikTok kullanıcısı, yalan söylemediğini ve Drake'in videosunu Instagram hesabında paylaştığını belirtti. Instagram hesabı kilitli olan kadının bahsettiği video henüz gün yüzüne çıkmadı.
 


Bu iddialara Drake'in cevabı gecikmedi. Kanadalı rap yıldızı dün (28 Aralık) Instagram'dan yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Hiç tanışmadım, hiç konuşmadım, hiç öfkelenmedim. Umarım insanlar kendilerine sunulan tek hayatı başka şeye harcamaya başlar. Bunlar çok üzücü.

Drake, daha önce başka kadınların da sert iddialarıyla karşı karşıya kalmıştı.

Rapçinin, bir kadınla seks yaptıktan sonra prezervatifte kalan spermlerle hamile kalmasını önlemek için prezervatifin içine acı sos döktüğü öne sürülmüştü.

 

Independent Türkçe, TMZ, Papermag

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU