Harry ve Meghan'ın ilk 24 saatteki izlenme sayısı The Crown'ı katladı

Her şeyin açıkça anlatıldığı belgesel dizisi, iki parça halinde yayımlanıyor

Harry ve Meghan (Netflix)

Netflix'in Harry ve Meghan (Harry & Meghan) dizisinin izlenme rakamları açıklandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bağımsız reyting kuruluşu Barb'a göre, her şeyin açıkça anlatıldığı kraliyet ailesi belgesel dizisinin ilk bölümü, yayımlandığı gün (8 Aralık) televizyonlarda 2,4 milyon kişi tarafından izlendi.

Bu rakam, ekimde Barb'ın Netflix'i takibe başlamasından bu yana yayın platformunun tüm dizileri arasında bir günde ulaşılan en yüksek izleyici sayısı oldu.

Barb'ın rakamları diziyi yalnızca televizyonlarında izleyenleri hesaba katıyor; telefonlarda, dizüstü bilgisayarlarda veya diğer cihazlarda izleyenleri katmıyor ki bunların içinde milyonlarca kişi daha olabilir.

2,4 milyonluk izlenme sayısı, The Crown'ın son sezonunun ilk bölümünün ilk gün ulaştığı (1,1 milyon) izlenme sayısının iki katından daha fazla.

Harry ve Meghan'ın ikinci bölümü 1,5 milyon izleyici çekerken üçüncü bölümün izlenme sayısı 800 bine ulaştı. Daha sonraki bölümler 15 Aralık Perşembe günü Netflix'te yayımlanacak.

Barb'a göre Harry ve Meghan, günün en çok izlenen programları BBC News at Six (4,1 milyon) ve devamındaki bölgesel haberlerin yanı sıra ITV'deki Coronation Street'in (3,5 milyon) epey gerisinde kaldı.

The Independent'ın Sanat Editörü Jessie Thompson, Harry ve Meghan incelemesinde şunları yazdı:

Burada büyük açıklamalar, Kral Charles'ın gelecek yılki taç giyme törenini iptal ettirecek kadar kışkırtıcı bir şey yok; hatta belirli cümleler biraz basit oluyor.

 

Harry ve Meghan
Harry ve Meghan, Netflix'te yayında (Netflix)


Harry ve Meghan'ın yönetmeni, dizinin yayımlanmasının ardından yaptığı açıklamada, tüm önyargılara rağmen izleyicilerin çiftin hikayesine "açık" olmasını umduğunu söylemişti.

İlk üç bölümde Sussex Düşesi, Buckingham Sarayı'ndaki danışmanların kendisine yeğenini kendi kraliyet düğününe davet etmemesini söylediğini öne sürdü.

Meghan, ailedeki ilk "harika" Noel'i de dahil kraliyet ailesindeki daha sıcak anılarından da bahsetti.

Harry ve Meghan şimdi Netflix'te yayında.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU