Kırmızı halıda yürüyen Julia Roberts'tan sıradışı George Clooney elbisesi

Roberts, Clooney'nin fotoğraflarını üstünde taşıdı

Roberts'ın elbisesini Moschino'nun kreatif direktörü Jeremy Scott tasarladı (AP)

Ünlü oyuncu Julia Roberts, Kennedy Center Onur Ödülleri'ne George Clooney'nin fotoğraflarıyla kaplanan bir elbise giyerek katıldı.

Pazar akşamı (4 Aralık) düzenlenen etkinlikte Clooney de Amerikan kültürüne hayat boyu katkıları için ödül alanlar arasındaydı.

Törende Clooney'yle birlikte müzisyen Gladys Knight, şarkıcı-söz yazarı Amy Grant, besteci Tania León ve müzik grubu U2'nun üyeleri Bono, The Edge, Adam Clayton ve Larry Mullen Jr. da ödüllendirildi.
 

Arka sıra, soldan sağa: U2 üyeleri Adam Clayton, Larry Mullen Jr, The Edge ve Bono. Ön sıra, soldan sağa: Amy Grant, Gladys Knight, George Clooney ve Talia Leon (Reuters)
Arka sıra, soldan sağa: U2 üyeleri Adam Clayton, Larry Mullen Jr, The Edge ve Bono. Ön sıra, soldan sağa: Amy Grant, Gladys Knight, George Clooney ve Talia Leon (Reuters)


Ünlü oyuncu, geniş çaplı oyunculuk kariyeri ve hayırseverlik çalışmaları için onurlandırıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gecede arkadaşını desteklemek isteyen Roberts, Clooney'nin oyunculuk kariyerinin çeşitli dönemlerinden pek çok fotoğrafının olduğu, Moschino tasarımı bir elbise giydi.

Uzun zamandır arkadaş olan Roberts ve Clooney, ilk kez 2001'de Ocean's Eleven'ın çekimlerinde tanışmıştı.

İkili en son bu yıl gösterime giren Cennete Bilet'te (Ticket to Paradise) kızlarının düğününü sabote etmek isteyen boşanmış bir çifti canlandırdı.

Roberts ve Clooney daha önceki söyleşilerinde pek çok kez yakın arkadaşlıklarından konuşmuş ve birbirlerine şakalar yapmayı çok sevdiklerinden bahsetmişti.

Ekimde Cennete Bilet'in tanıtımı için yapılan bir söyleşide Roberts, Clooney'yi telefonuna Batman diye kaydettiğini söylemişti.

Clooney, 2013'teki BAFTA'da Roberts'tan "Muhteşem bir anne, muhteşem bir eş ve harika bir arkadaş" diye bahsetmişti.

 

Independent Türkçe, BBC, Insider

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU