Jennifer Lopez: Çocuklarım benimle dışarı çıkmak istemiyor

Şarkıcının eski eşi Marc Anthony'den iki çocuğu var

(Reuters)

Jennifer Lopez, göz önünde bir ebeveyn olmanın zor gerçekleri üzerine konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

53 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, yakın zamanda Vogue'un kapağı için poz vererek eşi Ben Affleck'le olan karma ailesi hakkında ayrıntıları paylaştı. Röportaj sırasında Lopez, ergenlik çağındaki ikizlerinden birinin bit pazarına gitmek istediği, son zamanlarda yaşanan bir olayı anlattı.

"Benim ve Ben'in de mi gelmesini istiyorsun?" diye sordum. O da "Biliyorsun, sen gelince başka bir şey oluyor anne" dedi.

Lopez, genç çocuğunun neden gelmemesini istediğini anlamasına rağmen bu yorumun yine de kendisini etkilediğini söyledi.

Şarkıcı, "Duygularımı incitti" diye itiraf etti.

Anlıyorum. İzlenmeden, takip edilmeden ve fotoğrafları çekilmeden arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor. Böyle bir şey var. Kimse şikayet etmese de böyle bir şey var.

Eski eşi Marc Anthony'den Emme ve Maximilian adında 14 yaşında ikizleri olan Jennifer Lopez, temmuzda Las Vegas'ta samimi bir düğün töreniyle oyuncu Ben Affleck'le nikah masasına oturmuştu. Evlilik, Lopez ve Affleck'in 2004'teki ilk nişanlarını bozmalarından yaklaşık 20 yıl sonra gerçekleşti.

Las Vegas'taki düğünlerinin ardından Lopez ve Affleck, Paris'te geçirdikleri balayı sırasında manşetlere çıkmıştı. Yeni evli çift, balayına çocuklarını da getirmiş fakat onların önünde öpüşürken görülmeleri hayranları arasında tartışmaya yol açmıştı.

Birkaç fotoğrafta çiftin bir bankta kucaklaştığı, parkta yürüdüğü ve çocuklarıyla akşam yemeği yerken öpüştüğü görülmüştü. Bir görüntüde Affleck'in 16 yaşındaki kızı Violet de yemek masasında babasının yanında oturuyordu. Ama gülümseyerek karşıya bakan Violet, onların bu sevgi gösterilerinden rahatsız olmamış gibi görünüyordu.

Sosyal medyada bazı hayranlar, Affleck ve Lopez'i balayına çocuklarını da dahil ettikleri için takdir ederken, bazıları da çocuklarının önünde bu kadar sevgi gösterdiği için çifti eleştirmişti.

Bir Twitter kullanıcısı, "Çocukların hepsi zaten bir buçuk yıldır ebeveynlerinin yanında" diye yazmıştı.

Sevgi dolu bir ilişkinin neye benzediğini görmeleri onlar için harika.

Başka bir kişi, "Tatlım, balayında olduğunuzu biliyoruz ama adamın çocuklarının önünde öpüşmek... ve her yerde" demişti.

Çok fazla ve çaresizce. Anladık. Gerçekten umurumuzda değil. Gidip baş başa eğlenin.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU