Tuzla'da gerginlik… İmamoğlu: Bırakın, o arkadaş provokatörlük yapmaya gelmiş

İBB Başkanı, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı için “Kötü söz sahibine aittir” dedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla bugün Tuzla’da su artıma tesisi açıldı.

Tuzla Belediye Başkani Şadi Yazıcı törende bir konuşma yaptı. Genel olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öven, CHP'li İBB yönetimini eleştiren konuşmasının ardından toplantıya katılanlar Yazıcı’ya tepki gösterdi.

İmamoğlu, kürsüye çıktığı sırada salonu terk eden Yazıcı için "O arkadaş burayı germeye gelmiş, provokasyon devam ediyor, kötü söz sahibine aittir" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu konuşmasında İstanbul için yaptıklarını aktarırken, "AK Partililer bile dört duvar arasında kaldıklarında bizim için dua ediyorlar" dedi. İmamoğlu konuşmasının devamında "3,5 seneyi 25 seneyle kıyaslamalarını bayılıyorum" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı , "Dönüyorlar, 94'ten 2019'a kadar yaptıklarını anlatıyorlar. 3 buçuk sene 3 ayını siz çaldınız bir buçuk senesi pandemi. Bir seneye yaklaşıyor. Cebimizdeki paraları da çaldınız. O kalan günlerle ve kalan paramızla bu kocaman işleri yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Bazı sosyal medya hesapları, Yazıcı’nın “İBB ekipleri tarafından darp edildiğini” öne sürdü.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da Yazıcı’nın “saldırıya uğradığını” öne süren isimlerden oldu. Aynı zamanda İBB AK Parti Grup Başkanvekili olan Göksu, “Tuzla Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı’ya yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum” şeklinde bir mesaj paylaştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU