Halk Ekmek fabrikasının önünde basın açıklaması yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe inceleme davetini kabul etmedi

Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası'nda üretim yapılamadığını iddia eden Kabaktepe gezme teklifini geri çevirdi. Kabaktepe daha sonra "Bir hafta önce yaptığımız açıklama sonrası üretime başlamış olabilirsiniz" diye konuştu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) açılışını gerçekleştirdiği Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası'nın bulunduğu alanda basın açıklaması gerçekleştirdi.

Sözkonusu fabrikanın AK Parti döneminde kurulduğunu fakat CHP döneminde açıldığını kaydeden Kabaktepe fabrikada üretim yapılmadığı iddia etti.

Kabaktepe'nin bu iddiasının ardından Halk Ekmek Başkanvekili Özgen Nama, fabrikayı birlikte gezme teklifinde bulundu, ancak Kabaktepe kabul etmedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kabaktepe burada Özgen Nama'ya "Bir hafta önce yaptığımız açıklama sonrası üretime başlamış olabilirsiniz" dedi.

Özgen Nama'nın Halk Ekmek fabrikasının AK Parti ve CHP dönemlerindeki karşılaştırmalı fotoğrafları göstermesi üzerine Kabaktepe’nin yanındaki bazı vatandaşlar ile gerginlik yaşandı.

 

FflrPxUXkAACZym.jpg
Fotoğraf: Twitter @OzgenNAMA

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da konuya ilişkin paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bugün AKP il başkanı Hadımköy’de açılışı yapılan Ahmet İsvan Halk ekmek fabrikasının çevresinde basın açıklaması yapmış. Kameralar önünde üretim yapılmıyor yalanına sığınırken Halk Ekmek başkanvekilinin 'fabrikayı birlikte gezelim' davetine icabet etmemiş. Acaba neden?

Cevabı belli: Çünkü içeri girip gezmiş olsaydı eğer halk için nasıl bir tesisin yapılmış olduğunu görecekti. İşlerine gelmediği için yalanlar üzerinden oluşturdukları algılara sığınmak zorundalar çünkü. Korkacak bir şeyi olanlar kapıları kapatır, CHP’de sonuna kadar açık!     

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU