Mila Kunis ilk büyük rolünü alabilmek için söylediği yalanı açıkladı

Ünlü oyuncu yıllardır devam eden söylentiyi açıklığa kavuşturdu

Mila Kunis ve Ashton Kutcher, That '70s Show setinde tanıştıktan sonra 2015'te evlendi (The Carsey-Werner Company)

Mila Kunis, bugünkü şöhretine kavuşmasında büyük payı olan That '70s Show'daki rolü hakkında önemli bir itirafta bulundu.

Dizi 1998'de gösterime girdiğinde henüz 14 yaşında olan Kunis'in role seçilebilmek için kendini daha büyük tanıttığı hakkında yıllardır devam eden bir söylenti vardı.

Vanity Fair'e konuşan Kunis, Jackie Burkhart rolünün seçmelerinde yalan söylediğini şöyle itiraf etti:

Yaşım hakkında yalan söylediğimle ilgili yıllardır dönen bir söylenti var. Bunu açıklığa kavuşturmak isterim. Evet, yalan söyledim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kunis, dizinin yaratıcıları çocuk oyuncu istemediği için seçmelerde kendini 18 yaşında olarak tanıttığını doğruladı.

Ünlü oyuncu, seçmeleri kazanıp kontrat imzalama aşamasına geçtiğinde doldurduğu formdaki "Stüdyo öğretmeni istiyorum" maddesine tik attıktan sonra yaş durumuna açıklık getirmek zorunda kaldığını söyledi.

Kunis, setlerde çocuk oyunculara yardım etmekle görevli stüdyo öğretmenine ihtiyacı olduğunu belirtmesiyle yapımcıların "Bu ne demek oluyor?" diyerek şaşkına döndüğünü anlattı ve devam etti:

'Ah, bu arada ben 14 yaşındayım' dedim. Onlar da, 'Bu noktada seni zaten sevdik, neden umursayalım ki?' demek zorunda kaldılar.

Kunis, 1998'den 2006'ya kadar 'That 70s Show'da başrolü canlandırdıktan sonra pek çok büyük Hollywood yapımında yer aldı. 

Ünlü oyuncu, Sarah Marshall'ı Unutmak (Forgetting Sarah Marshall), Siyah Kuğu (Black Swan) ve Arkadaştan Öte (Friends with Benefits) gibi yapımlarda oynayarak şöhretini zirveye taşıdı.

Ayrıca ünlü yetişkin animasyon dizisi Family Guy'da Meg Griffin karakterini seslendirerek de tanınan bir isim haline geldi.

Kunis'in son filmi Dünyanın En Şanslı Kızı (Luckiest Girl Alive), dün (7 Ekim) Netflix'te gösterime girdi.

Ünlü oyuncu bu filmde, izlediği bir gerçek suç belgeselinden sonra geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan başarılı bir dergi yazarını canlandırıyor.

 

Independent Türkçe, Vanity Fair, Variety

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU