Meghan Markle, Prens Harry tarafından seçildiği için şanslı olduğunu söyleyenlere tepki gösterdi

Düşes, "Doğrusu ben de onu seçtim" dedi

Meghan Markle ve Prens Harry, 2018'de evlenmişti (Reuters)

Sussex Düşesi, çiftin 2017'de nişanlandıklarını açıkladığında, Sussex Dükü tarafından "seçildiği" için "çok şanslı" olduğunu söyleyen insanlara dair ne hissettiğini anlattı.

Bu hafta Mindy Kaling'i konuk ettiği Archetypes adlı podcastinin üçüncü bölümünde konuşan Meghan Markle, "Doğrusu ben de onu seçtim" ifadelerini kullandı.

Kaling'in yönlendirdiği bir tartışmaya yanıt veren Markle, gençken, kendine verdiği değeri bir erkeğin onunla ilgilenip ilgilenmediğine göre belirlediğini de açıkladı.

Meghan şunları söyledi:

Kendi deneyimim bu şekilde gelişti, kocamla çıkmaya başladığımda ve nişanlandığımızda, herkes ‘Aman Tanrım, seni seçtiği için çok şanslısın!' diyordu.

Ve bunu milyonlarca kez duymak zorunda kaldığınızda, 'Doğrusu ben de onu seçtim' diyorsunuz. Ama neyse ki bana yönelik bu anlatıya karşı çıkan ve 'Her şeyi yanlış anlamışlar, şanslı olan benim çünkü beni seçtin' diyen bir partnerim var.

Meghan, bir kadınla romantik ilişkiler hakkında konuşurken kullanılan "Çok şanslısın" ifadesinin "cinsiyetlendirilmiş, arketipleşmiş ve klişeleşmiş" olduğunu ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Düşes, "Bu, kendi başınıza yeterince iyi olduğunuzu bildiğiniz halde, birisinin size yeterince iyi biri olduğunuzu söylemesini beklediğiniz fikrini besliyor" diye ekledi.

Bölümün başka bir noktasında Meghan, okulda "hayalindeki düğünü" tasarlayarak "A" notu aldığını da açıkladı.

Düşes, "Bununla ilgili her küçük detayı hatırlıyorum. Bel-Air Hotel'de olmasını istedim" dedi.

Bir kuğu gölü vardı ve pastanın Hansen'in Fırını'ndan olmasını istedim ve hele gelinlik... aman Tanrım. Gelinlik kabarık ve straplezdi, onu bir gelin dergisinde görmüştüm.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU