Sylvester Stallone boşanma öncesinde mal kaçırdığı iddiasını yanıtladı

25 yıllık eşi boşanma başvurusunda bulununca yıldız oyuncu köpek figürüyle dövmesini kapatmıştı

Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin pandemi öncesindeki galalarda beraber görünüyordu (AP)

76 yaşındaki Sylvester Stallone ve 25 yıllık eşi Jennifer Flavin arasındaki dava magazin basınını hareketlendirdi. 

Ele geçirilen mahkeme belgelerine göre 54 yaşındaki Flavin, 19 Ağustos'ta Florida'da "evliliğin feshi ve diğer mağduriyetlerin giderilmesi" isteğiyle dava açtı. 

Eski manken, Stallone'u evlilik sırasında elde edilen mal varlıklarını dağıttığı iddiasıyla da suçladı. Mahkeme belgelerinde, "Sunulan bilgilere göre koca, evlilik sırasında elde edilen mal varlıklarını kasıtlı olarak dağıtıp, tüketip ve/veya israf ederek evlilik mülkünde olumsuz ekonomik etkiye sebep olmuştur" ifadeleri yer aldı.

Rocky ve Rambo gibi unutulmaz Hollywood karakterlerini canlandıran Sylvester Stallone'un cephesinden bu iddialara yanıt geldi. 

People'ın pazartesi günü eriştiği mahkeme belgelerine göre avukatları, ünlü aktörün bu bahsi geçen eylemlerden hiçbirini gerçekleştirmediğini savundu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktörün, Palm Beach'teki evlerinin kendisine tahsis edilmesini isteyen Flavin'in bu talebine de karşı çıktığı bildirildi.  

Stallone, Flavin'in evlenmeden önceki soyadını kullanma talebineyse birlikteliklerinin "onarılmayacak kadar bozulduğunu" söyleyerek karşı gelmedi. 

Flavin'in dava açmasından birkaç gün önce ünlü aktörünün eşinin portresinin dövmesini ölen köpeği Butkus'la kapadığı ortaya çıkmıştı. 

Magazin basınında, ünlü aktörün Rottweiler cinsi yeni bir köpek alması üzerine çiftin arasının bozulduğu da bildirilmişti. 

Bunun üzerine 25 yıllık evliliklerinin bir köpek yüzünden bittiği iddiasını reddetmişti:

Yalnızca farklı yönlere gittik. Jennifer'a büyük saygı duyuyorum. Onu her zaman seveceğim. O harika bir kadın, tanıştığım en iyi insan.

Flavin de yaptığı açıklamada 30 yıldan fazla süredir içinde olduğu ilişkiye her zaman değer vereceğini belirtmiş, basından mahremiyetlerine saygı talebinde bulunmuştu.

Ayrılmak üzere olan çiftin Sistine, Scarlet Rose ve Sophia Rose adlarını taşıyan üç çocuğu var. Stallone'un ilk evliliğinden de Seargeoh ve Sage adlarında iki erkek çocuğa sahipti ancak ağabey Sage, 2012'de kalp yetmezliği sonucu yaşamını yitirdi. 
 

Independent Türkçe, People, TMZ

DAHA FAZLA HABER OKU