Ryan Gosling, Netflix'in en pahalı yapımındaki rolü çocuklarını gezdirebilmek için kabul etmiş

"Her şeyden önce bir babayım"

Ryan Gosling'in başrolünde oynadığı The Gray Man, Netflix'in bugüne kadarki en pahalı filmi oldu (Netflix)

Özel hayatından bahsetmeyi tercih etmeyen ünlü Hollywood yıldızı Ryan Gosling, kariyeri ve aile hayatını birlikte nasıl yürüttüğü hakkında konuştu.

Heat Magazine'e röportaj veren oyuncu Netflix filmi The Gray Man'deki rolü çocuklarını yeni yerlere götürebilmek ve onlarla vakit geçirebilmek için kabul ettiğini söyledi.

Gosling şu ifadeleri kullandı:

Her şeyden önce bir babayım. The Gray Man çocuklarımı ilginç yerlere götürüp onlarla vakit geçirebileceğim bir projeydi, bu yüzden kabul ettim. Fransa'ya gittik, Louvre Müzesi'ni ve birçok yeri gezdik. Şimdi 'Fransa'da en sevdiğiniz şey neydi?' diye soruyorum, 'Oteldeki meyve tabağıydı' diyorlar.

Sıradaki projesi Barbie'de Ken'i oynayan oyuncu, bu rolü de oyunculuğunu çocuklarıyla tanıştırabileceği bir film olduğu için seçtiğini belirtti.

Gosling şöyle devam etti:

Sırf onlar için bu filmde oynadığımı söylemiyorum ama ilk kez bir filmimi anlayabilecekler gibi geliyor. Neden Ken'i oynamak istediğimi hayatta anlayamazlar tabii, kimse Ken'in oyuncağıyla oynamaz ki! Ama işte bu yüzden onun hikayesini anlatmalıyız.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gosling, 2011'den beri ünlü oyuncu Eva Mendes'le birlikte.

Çiftin 7 yaşındaki Esmeralda Amada Gosling ve 6 yaşındaki Amada Lee Gosling adında iki kız çocukları var.

Russo Kardeşler'in yönettiği The Gray Man, Netflix'ten izlenebilir.

Gosling'in başrolünü Margot Robbie'yle paylaştığı Barbie'nin çekimleri de geçen haftalarda tamamlandı. Greta Gerwig'in yönettiği film 21 Temmuz 2023'te gösterime girecek.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Heat Magazine

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU