Jennifer Lopez, Ben Affleck’in "ayakları geri geri gitmeden" hemen evlenmek istemiş

"Bir an önce işi sonuca erdirmek istedi"

"Bennifer" olarak tanınan Jennifer Lopez-Ben Affleck ikilisi, 2000'lerin kısaltma takma adlarla anılan ilk süper çiftlerindendi (AFP)

Şarkıcı Jennifer Lopez ve oyuncu Ben Affleck çifti, sürpriz bir kararla Las Vegas'ta evlendi.

Çiftin ilk olarak cumartesi gecesi Nevada'ya bağlı Clark County'de evlendiği haberi yayıldı. Ardından Lopez, pazar sabahı bir bülten yayımlayarak sadece çocuklarının katıldığı bir törenle evlendiklerini hayranlarına duyurdu. 


2002'de nişanlanıp 2004'te ayrılan çift, neredeyse 20 yıl sonra, 2021'de tekrar bir araya gelmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üç ay önce nişanlanan çiftin vakit kaybetmeden evlenmesi hakkında Washington Post'a konuşan güvenilir bir Hollywood kaynağı şunları söyledi:

 Lopez, evlenme teklifi aldığı geceden beri evlenmeye hazırdı. Ben'in ayaklarının geri geri gitmesine fırsat bırakmadan bir an önce işi sonuca erdirmek istedi.

Ben Affleck, sürpriz evlilikten sadece 24 saat sonra Los Angeles'ta görüntülendi.

Çocuklarını görmek için eski eşi Jennifer Garner'ın evine gittiği belirtilen ünlü oyuncu, objektiflere arabasında tek başınayken yakalandı. Esnediği görülen Ben Affleck'in fotoğraflarına, "evlilik işleri yorucu oluyor" yorumu yapıldı. 

2004'te Jennifer Lopez'le ayrılan Ben Affleck, 2005'ten 2018'e kadar ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Garner'la evliydi. İkilinin üç çocuğu var. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Metro, Washington Post

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU