Uzmanlar, Amber Heard'ün Hollywood'a dönüşünün zor olacağını düşünüyor

Aktrisin kariyeri iftira davasından ciddi darbe alabilir

Dava kararına göre Johnny Depp, 15 milyon dolar Amber Heard ise 2 milyon dolar tazminat alacak (AP(

Hollywood kaynakları Amber Heard'ün, Johnny Depp'in açtığı iftira davasından büyük hasar alacağını düşünüyor. 

ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax kentinde görülen ve 6 hafta süren dava Heard'ün aleyhine sonuçlanmıştı. 

36 yaşındaki aktrisin kariyerinin gelecekte nasıl şekilleneceğine dair Page Six'e konuşan Hollywood prodüktörlerinden biri, "Amber, Hollywood'da gerçekten çalıştı mı ki?" diye sordu ve şunları ekledi:

Aquaman dışında gerçekten başka hangi filmde rol aldı ki? Onun şu an popüler olduğunu hiç sanmıyorum. Onu ilginç kılan Johnny Depp'ti.

Kaynak ayrıca, "Johnny kesinlikle yeniden çalışacak. Amber de tekrar çalışabilir ama bunun daha çok bağımsız bir rotada olacağını düşünüyorum. Stüdyoların onunla çalışma sorumluluğunu almak istediğinden emin değilim" dedi. 

Magazin haber sitesi Page Six'in haberini dayandırdığı bir başka kaynak da pek çok kişinin Heard'ün, #MeToo hareketinden faydalandığını ve bu nedenle onu işe almanın riskli olduğunu düşündüğünü söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Red Banyan adlı halkla ilişkiler şirketinin CEO'su Evan Nierman ise Depp'in halihazırda zaten muazzam düzeyde popüler olması nedeniyle kariyerinin iyiye gideceğini ancak Heard'ün, kariyerinin başında istemeyeceği bir darbe aldığını belirtti. 

Güney Kaliforniya Üniversitesi'ndeki Halkla İlişkiler Merkezi'nin direktörü Fred Cook da, "Heard'ün kariyer fırsatları kısa vadede sınırlı olacaktır" ifadelerini kullandı. 

Davanın sona ermesinin ardından Birleşik Krallık'ta Britanyalı müzisyen arkadaşı Jeff Beck'le birlikte konser veren Depp'in yönetmen Tim Burton'la da görüştüğü iddia edildi. Makas Eller (Edward Scissorhands), Alis Harikalar Diyarında (Alice in Wonderland), Karanlık Gölgeler (Dark Shadows), Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street) gibi filmlerde birlikte çalışan ikilinin Beterböcek 2 (Beetlejuice 2) için bir araya gelebileceği düşünülüyor. 

Heard'ünse şimdilik Run Away With Me ve In The Fire projelerinde yer alması bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Insider

DAHA FAZLA HABER OKU