Dwayne Johnson, Black Adam kostümüne dolgu kas eklenmemesini istemiş

Aktör kostümünü dolgusuz haliyle giydiğinde, "Black Adam olduğumu hissettim" demişti

Black Adam'ın yapımcılarından Himra Garcia sosyal medyada Dwayne Johnson'ın kostümlü fotoğraflarını paylaşmıştı (Instagram/@hhgarcia41)

"Kaya" lakabıyla bilinen Hollywood yıldızı Dwayne Johnson, DC Evreni'nde canlandırdığı Black Adam karakterinin kostümüne hiç dolgu kas eklenmemesini istediğini söyledi. 

50 yaşındaki aktör karakteri üstleneceğinin açıklandığı günden bu yana çok sıkı antrenmanlar yapıyor ve sık sık spor salonundan görüntülerini hayranlarıyla paylaşıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karakterinin yapay bir görünümü olmasını istemeyen Johnson, onu mümkün olduğunca doğal bir şekilde canlandırmak istiyor. Aktör, DC Evreni'nin en güçlü karakterleri arasında yer alan Black Adam'ın hakkını vermek istediğini sürekli dile getiriyor. 

Johnson'ın bir hayranı geçen hafta, aktörün kostümünde fazladan dolgu malzemesi istemediği yönündeki haberi paylaşmıştı. Hayranın paylaşımına cumartesi günü yanıt veren Johnson haberi doğruladı ve kostüm ekibinin eklediği dolgu malzemelerini çıkarmalarını istediğini söyledi. 

Twitter'da yaptığı paylaşımda Johnson, "Amaç yeni bir anti-kahraman çağı başlatmak, bu yüzden çok çalışmak ve çıtayı yükseltmek istedim" dedi. 

 

 

Johnson geçen yıl verdiği röportajda ilk başta kostümünden nefret etse de onu dolgusuz biçimde ikinci kez giydiğinde, "Black Adam olduğumu hissettim" demişti. Aktör, Black Adam'ı oynarken kariyerinin en iyi formunda olmak istediğini söylemişti. 

Black Adam, 21 Ekim'de vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Gamesradar

DAHA FAZLA HABER OKU